Colaborare extinsa intre Schmitz Cargobull si Hankook Tire

Colaborare extinsa intre Schmitz Cargobull si Hankook Tire

Schmitz Cargobull AG , liderul pietei europene de remorci si semiremorci si producatorul coreean de anvelope premium de camion Hankook, au anuntat prelungirea colaborarii dintre acestea.

Anvelope Hankook TBR dedicate remorcilor si semiremorcilor au fost oferite de Schmitz Cargobull, de ani de zile, ca prima echipare premium pentru intreaga gama de vehicule produse.

Colaborare extinsa intre Schmitz Cargobull si Hankook Tire

In baza contractului, Hankook va furniza „Elefantului albastru” gama TBR pentru remorci si semiremorci, inclusiv seria Hankook e-cube MAX (pentru distante lungi) si SmartWork (pentru constructii), adaptate la conditiile europene. Gama Hankook de anvelope disponibile ca prima echipare pe modelele Schmitz Cargobull acopera in prezent 9 dimensiuni cuprinse intre 19.5 si 22.5 inch, inclusiv noua dimensiune pentru semiremorca mega 455/40 R 22.5 a seriei Hankook e-cube MAX. Toate anvelopele Hankook sunt livrate direct in cadrul fabricii Schmitz Cargobull.

Anvelope premium de camion Hankook sunt montate pe remorcile si semiremorcile Schmitz Cargobull destinate transportului national si international. Pentru transportul pe distante lungi, Schmitz Cargobull utilizeaza seria Hankook e-cube MAX, care a fost optimizata in special in ceea ce priveste rezistenta la rulare.

Pentru aplicatii in constructii, Schmitz echipeaza vehiculele sale cu seria Hankook e-cube SmartWork. Anvelopele sunt special adaptate pentru fiecare aplicatie in parte, noul design al benzii de rulare marindu-i durata de viata, lucru esential in ceea ce priveste costului total de proprietate (TCO).

In plus, fata de prelungirea contractului de colaborare, cele doua companii au semnat si un acord cu privire la cooperarea strategica viitoare la nivel international.

Follow #infotrucker