BusinessTop News

Comandă de 1.500 de camioane electrice și diesel DAF

Asset Alliance a încheiat un contract cu DAF pentru 1.500 de camioane electrice și diesel noi, ceea ce reprezintă un impuls major pentru reputația în creștere a producătorului olandez de camioane în Marea Britanie.

Asset Alliance Group, principalul furnizor din Marea Britanie de finanțare specializată a activelor, a încheiat un contract cu DAF pentru 1.500 de camioane electrice și diesel noi, într-o tranzacție în valoare de peste 160 de milioane de lire sterline.

Comandă de 1.500 de camioane electrice și diesel DAF

„Pe fondul lipsei de aprovizionare din industrie, acest contract reprezintă un angajament enorm pentru Asset Alliance Group și DAF, subliniind relația solidă de care ne bucurăm de mulți ani și angajamentul nostru față de mediu și zero emisii. Acest acord dă startul anului 2023 într-un mod excelent pentru noi”, spune Willie Paterson, directorul general al Asset Alliance Group.

Acordul dintre Asset Alliance Group și DAF, va permite companiei britanice să primească vehiculele începând din acest an și va include cel puțin 75 de camioane DAF electrice din noua gamă.

Cea mai mare parte a comenzii va fi o combinație de capete tractor DAF XF și XG din noua generație. Aceasta va include, de asemenea, câteva capete tractor și autoșasiuri DAF XD din noua generație, atât cu transmisie electrică, cât și cu transmisie diesel.

VEZI ȘI: Test cu noua generație DAF XD: Control total

„Dimensiunea tranzacției și angajamentul față de camioane electrice cu emisii zero de la DAF vorbesc de la sine despre parteneriatul nostru de încredere cu Asset Alliance Group și se bazează pe ani de activitate comună”, spune Russell Patmore, director de vânzări de camioane la DAF.

Camioanele au fost azhiziționate cu pachete complete de service DAF și vor fi întreținute prin intermediul rețelei de dealeri DAF, care operează în peste 130 de locații din Marea Britanie și Irlanda.

Comanda pentru cele 1.500 de camioane DAF electrice și diesel noi a fost posibilă cu sprijinul Arbuthnot Latham Private & Commercial Bank.

Înființat în Marea Britanie în urmă cu aproape cincizeci de ani, DAF este singurul mare producător de vehicule comerciale care construiește camioane în Marea Britanie, fabrica sa din Leyland producând peste 15.000 de camioane electrice și diesel în fiecare an.

Din aceeași categorie...

Back to top button