Sustenabilitate

Comandă pentru 18 autogunoiere electrice Renault

Renault Trucks a anunțat semnarea unui contract pentru furnizarea a 18 autogunoiere electrice D Wide ZE de 27 de tone pentru compania de salubritate Sepur.

Sepur este un specialist în managementul deșeurilor menajere cu vechime de peste 60 de ani. Comapania a luat decizia de achiziție după ce a testat timp de 10 zile o gunoieră electrică Renault.

Comandă pentru 18 autogunoiere electrice Renault

Alegerea a fost motivată atât de dorința companiei de a-și diversifica flota de compactoare cu sisteme alternative de propulsie (CNG, B100 și electrice), precum și de avantajele operaționale oferite de acest tip de vehicule.

Cele 18 autogunoiere electrice Renault vor putea fi folosite de Sepur în orice zonă urbană, inclusiv cele ZFE, la orice oră, datorită operării silențioase.

VEZI ȘI: Renault va vinde doar camioane de distribuție electrice, în Germania, din primăvara lui 2022

Contractul a fost semnat prin intermediul grupului Chapelier, distribuitor și partener local autorizat de service. Camioanele comandate vor avea o configurație 6×2, cu a treia axă direcțională, pentru o manevrabilitate optimă.

Gunoierele vor fi echipate cu 4 pachete de baterii litiu-ion de câte 66 kWh fiecare, oferind o autonomie de până la 100 km, în funcție de rută. Camioanele vor fi livrate în a doua jumătate a anului 2022 și vor fi folosite pentru colectare de deșeuri în Paris.

Din aceeași categorie...

Back to top button