GreenZone

Comandă record de 900 de camioane electrice FUSO eCanter

Daimler Truck AG și subsidiara japoneză Mitsubishi Fuso au livrat primul camion dintr-o comandă record de aproximativ 900 de modele electrice din noua generație eCanter.

Contractul încheiat cu compania Yamoto Transport reprezintă cea mai mare comandă individuală de până acum pentru camionul electric ușor eCanter. Celelalte unități vor fi livrate în tranșe în anii următori.

Yamato Transport va folosi eCanter ca parte a eforturilor de a-și reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu 48% până în 2030 (comparat cu nivelul din 2020) și cu 100% până în 2050.

Yamato a optat pentru FUSO Green Lease, un produs de leasing al Daimler Truck Financial Services Asia dezvoltat special pentru noul eCanter, care include și serviciile de întreținere și garanții speciale.

VEZI ȘI: București – Brașov și retur cu un camion electric

Primul eCanter a fost lansat de FUSO în 2017, ca primul camion electric ușor produs în serie în Japonia. În ultimii 5 ani, câțiva clienții din toată lumea care au utilizat în operațiuni modelul FUSO eCanter au oferit părerile lor complete, utilizate pentru dezvoltarea noii generații.

Yamato Transport este unul dintre primii clienți de eCanter, încorporând în flota sa 25 de unități în 2017. Pe baza experienței pozitive cu folosirea lui eCanter în livrări la domiciliu și alte servicii logistice, Yamato a decis să comande alte aproximativ 900 de unități din noua generație, care vor fi folosite în întreaga Japonie.

Din aceeași categorie...

Back to top button