Logistica

Combi-CBE este cel mai nou stivuitor electric multidirecțional de la Combilift

Combilift a lansat noul stivuitor electric multidirecțional cu tracțiune integrală Combi-CBE cu o capacitate de ridicare de 4.000 kg.

Inovativul stivuitor electric multidirecțional Combi-CBE 4t a fost lansat în cadrul expoziție de echipamente de acces, operațiuni portuare și transport greu de la Piacenza.

Combi-CBE este cel mai nou stivuitor electric multidirecțional de la Combilift

Combi-CBE 4t grație succesului de piață înregistrat de gama Combi-CB, fiind bazat pe originalul stivuitor multidirecțional contrabalansat pe care Combilift la lansat prima dată pe piață în 2006.

Vechia generație de stivuitor electric avea o capacitate de ridicare de până la 3.000 kg.

Sistemul de tracțiune integrală Combi-CBE 4t, combinat cu anvelope de cauciuc mari, permite stivuitorului să lucreze fără efort, atât la interior, cât și la exterior pe toate tipurile de suprafețe.

Versatilitatea acestuia îi permite să încarce eficient camioanele, aducând marfa direct din zonele de rafturi sau de stivuire liberă, precum și să alimenteze liniile de producție.

Grație direcției cu detectare a sarcinii și propulsie electrică, stivuitorul este ideal pentru operațiunile de depozitare în interior.

VEZI ȘI: Mai multă marfă, dar mai puține camioane libere disponibile

Transmisia laterală vine ca standard, in timp ce ghidajul integrat în furca hidraulică care facilitează manipularea încărcăturilor de dimensiuni diferite, fără ca operatorii să părăsească cabina pentru a regla manual furca este opțional.

Atunci când Combilift a dezvoltat noul stivuitor a luat în calcul, de asemenea, confortul operatorului.

Astfel, Combi-CBE 4t are direcție asistată hidraulică, iar pozițiile sincronizate ale roților din față ușurează controlul pe toate direcțiile.

Irlandezii spun despre noul stivuitor electric Combi-CBE 4t că este foarte rentabil, având în vedere că acesta nu mai utilizează combustibil fosil, astfel că, pe lângă reducerea costului de achiziție a acestuia dispare și cel de depozitare.

De asemenea, stivuitorul vine cu servicii de mentenanță și service dedicate, ce au fost dezvoltate odată cu noului stivuitor electric.

Din aceeași categorie...

Back to top button