Combinex a achiziționat 50 de semiremorci Kögel Cargo și două Kögel Cool

Combinex a achiziționat 50 de semiremorci Kögel Cargo și două Kögel Cool

Compania de transport olandeză Combinex BV a achiziționat 50 de semiremorci cu prelată Kögel Cargo din generația NOVUM și două frigo Kögel Cool.

Fondată în 2006, compania olandeză Combinex BV se bucură de o creștere stabilă, fiind în prezent una dintre cele mai mari și mai de succes companii de logistică din Olanda.

Aceasta oferă servicii regulate de transport FTL și grupaje către Germania, Austria, Belgia, Franța, Spania, Italia, Cehia, Polonia, Irlanda, Marea Britanie, Scandinavia și Elveția.

Olandezii au apreciat în mod deosebit la noile semiremorci Kögel achiziționate, nivelul de dotări standard și gradul înalt de personalizare al acestora.

Spre exemplu, pe interiorul peretelui frontal al semiremorcilor Kögel Cargo, Combinex a cerut montarea unei placi imprimate groasă de 12 milimetri și înaltă de 2.500 mm, precum și o tablă de oțel groasă de 5 mm și înaltă de 500 mm, pentru protejarea peretelui de avariile provocate în utilizarea zilnică.

Pentru o protecție sporită împotriva impactului, spatele vehiculelor este prevăzut cu amortizoare din oțel ranforsate.

Un teu din oțel transversal cu o grosime de opt milimetri montat central pe placa de acoperire a cadrului de-a lungul întregii lățimi și o protecție pentru camele de închidere consolidează protecția la impact.

Pentru a putea renunța la tijele standard din aluminiu sau lemn, semiremorcile sunt echipate cu o prelată culisantă laterală și 24 tije din aluminiu verticale pe fiecare parte.

Alte dotări individuale includ un portal spate cu stâlpi de colț din oțel, frânghii de prelată cu două suporturi de susținere, o cutie de depozitare a paleților cu prelată pentru 32 europaleți, ocutie de scule șimulte altele.

În ceea ce privește semiremorcile frigorifice Kögel Cool, acestea au fost echipate la cerere cu un perete de protecție împotriva impactului. Produs din profile V individuale din aluminiu, acest perete de protecție, nu este doar flexibil și ușor de dezmembrat pentru curățare, ci oferă și o protecție optimă chiar și în cele mai dure condiții.

Pe lângă două perechi de amortizoare de cauciuc, pe placa de acoperire a cadrului este montat un rând de amortizoare de cauciuc și pe partea stângă și dreaptă a cadrului portal este montată o grindă din cauciuc de protecție împotriva impactului.

Șinele de ancorare opționale fixate direct pe pereți elimină nevoia unor instalații ulterioare costisitoare și ajută șoferii să asigure încărcătura în mod eficient și fiabil.

Alte dotări suplimentare opționale includ un termometru înregistrator, o cutie de depozitare a paleților pentru 36 europaleți, un suport de lămpi din oțel și multe altele.

Kögel Cargo din generația NOVUM
Pe lângă bine-cunoscutele avantaje ale generației NOVUM, cum ar fi noua consolă de ventilație și iluminat de pe peretele frontal, care transferă forțele prin intermediul elementelor longitudinale către cadru, noul cadru exterior care sporește semnificativ accesibilitatea punctelor de fixare Vario Fix, semiremorcile sunt certificate conform DIN EN 12642 Code XL și sunt prevăzute cu dotări standard extensive.

În plus, Combinex a optat pentru un cadru șasiu consolidat cu un gât de cadru de 120 milimetri și o capacitate portantă a podelei adecvată pentru o sarcină pe osia stivuitorului de 8.000 kilograme.

Asigurarea optimă a încărcăturii
Pentru asigurarea încărcăturii, semiremorcile sunt dotate standard cu un cadru exterior din oțel perforat Vario Fix cu 13 perechi de suporturi de ancorare cu cârlige de prindere laterale și o sarcină de tracțiune de 2.500 kilograme pe fiecare inel. În plus, cadrul exterior este prevăzut cu 20 centuri de fixare cu bucle și clichet cu pârghie lungă.

 

Kögel Cool – PurFerro quality
Pentru un proces de încărcare și descărcare cât mai silențios posibil, răcitoarele Kögel sunt dotate standard cu o podea din aluminiu cu un nivel de zgomot redus.

În zona podelei, tăvile din aluminiu sudate asigură un nivel sporit de igienă și o curățare mai simplă a compartimentelor frigorifice clasa premium.

Tăvile de pe podea împiedică de asemenea umezeala din a pătrunde în substanțele portante, ceea ce prelungește semnificativ durata de viață și rentabilitatea semiremorcilor.

Bineînțeles, semiremorcile respectă cerințele HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) pentru asigurarea sănătății consumatorilor cu privire la transportul internațional al produselor alimentare în condiții de temperatură controlată.

În plus, compartimentele frigorifice respectă cerințele ATP-FRC. Corpul cutiilor din versiunea universală a Kögel Cool – PurFerro quality constau dintr-o spumă specială de înaltă calitate cu proprietăți avansate de izolare care nu conține CFC.

Stratul superior din oțel robust și ușor de întreținut este tratat cu o folie rigidă din PVC pe interior. Pereții groși de 45 milimetri, plafonul gros de 85 milimetri și podeaua groasă de 125 milimetri de la Kögel garantează un coeficient de transfer termic (valoarea K) semnificativ mai bun.

Această protecție sporită împotriva influențelor temperaturii reduce consumul de energie și optimizează în același timp costurile. În plus, vehiculul dispune de certificatul de siguranță DIN EN 12642 Code XL privind asigurarea încărcăturii.

Astfel, vehiculul este deosebit de adecvat pentru transportul pe formă al mărfurilor cu bucata sau pe paleți.

Kögel Telematics
Atât semiremorcile cu prelată, cât și semiremorcile frigorifice sunt echipate cu Kögel Telematics.

Mulțumită pachetului telematic BasicTrailer, care combină serviciile PosControl, TrailerControl și EBSControl, modulul telematic Kögel Trailer al semiremorcilor Kögel Cargo transmite date cum ar fi poziționarea în timp real, starea de cuplaj și date EBD către portalul web Kögel Telematics.

Prin TempControl Service, pachetul de telematică CoolTrailer al semiremorcilor frigorifice Cool – PurFerro quality pune la dispoziție și date precum temperatura ambientală, modul de operare al unității de răcire și date de referință.

Mulțumită bazei de date Kögel Telematics Connectivity, Combinex are acces la toate datele înregistrate nu doar în portalul web Kögel Telematics și în alte sisteme de gestionare a flotei, ci le poate importa în timp real în procese existente precum și într-o largă varietate de sisteme software.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.