Companii de transportTop News

Comenzi record de camioane Scania din partea Napolitrans și Gruber Logistics

Scania Italia a anunțat două comenzi record de camioane din partea companiilor de transport și logistică Napolitrans și Gruber Logistics.

Anunțată de Scania Italia într-o postare pe Facebook, prima și cea mai importantă comandă este a companiei de transport Napolitrans pentru 1000 de camioane Scania. Producătorul suedez spune că este „un acord pe mai mulți ani, care are ca scop reînnoirea și consolidarea flotei companiei din Salerno”, fără a preciza modelul de camion și nici termenul de livrare.

Comenzi record de camioane Scania din partea Napolitrans și Gruber Logistics

„Suntem mândri și încântați de acest acord și suntem siguri că acest parteneriat va oferi un impuls important în direcția durabilității și eficienței.”, mai spune în postare producătorul suedez.

VEZI ȘI: Totul despre Scania Super

Cea de-a doua este a companiei de transport Gruber Logistics, care a comandat 350 de camioane Scania Super. Vestea a fost anunțată în cadrul târgului Logitec Transpotec de la Milano.

Primul camion electric Scania din flota Gruber Logistics

În ceea ce privește comanda celor de la Gruber Logistics, pe lângă cele 350 de camioane Scania Super configurate pentru a putea utiliza orice tip de biodiesel, compania de transport din Tirolul de Sud a comandat și un camion electric Scania 25P cu trei axe. Acesta va fi utilizat pentru livrarea de aparate electrocasnice Electrolux, între Emilia-Romagna și Lombardia.

„Colaborarea dintre companiile noastre nu se oprește la ceea ce există în prezent, ci lucrăm împreună în domeniul cercetării pentru dezvoltarea de noi vehicule pe distanțe lungi, atât electrice, cât și pe bază de hidrogen”, spune Martin Gruber, directorul general al Grupului Gruber.

Din aceeași categorie...

Back to top button