Frigo

Comenzi peste așteptări pentru agregatele de răcire CELSINEO

Agregatele de răcire modulare CELSINEO, rezultat al unei cooperări între companiile Krone și Liebherr, s-au dovedit deja a fi un produs de succes.

Până la finalul anului sunt așteptate să fie livrate peste 500 de unități CELSINEO, iar cererea continuă să crească. De aceea, responsabilii Krone și Liebherr au emis un prim bilanț pozitiv, cu estimări de vânzări foarte optimiste.

Comenzi peste așteptări pentru agregatele de răcire CELSINEO

”După începerea producției de serie în Austria și Germania în 2021, lista de comenzi pentru 2022 este peste așteptări. Cu peste 500 de unități livrate la finalul lui 2022, ne vom îndeplini fără probleme obiectivele. Le mulțumesc numeroșilor clienți renumiți care au încredere în noi”, a declarat Dr. Frank Albers, Director de Vânzări și Marketing al Krone.

”În acest an, vom continua să vindem CELSINEO în principal în Germania, Austria, Elveția și țările Benelux. Și în Spania am început activitățile de vânzări în urmă cu câteva zile. Din 2023 vrem să continuăm extinderea internațională și să ne concentrăm și pe țările nordice”, a spus și Dirk Junghans, Director General al Liebherr-Transportation Systems GmbH & Co KG.

VEZI ȘI: Kögel prezintă semiremorca Cool – PurFerro cu axă electrică

Ambii oficiali au subliniat importanța activității de service în acest succes. CELSINEO utilizează rețeaua europeană de service a Krone, 200 de ateliere de pe principalele rute europene fiind deja certificate.

Datorită conceptului unic, agregatele CELSINEO au o capacitate de răcire distribuită între 3 module identice plug-and-play, fiecare având un circuit de răcire independent și ermetic.

Un avantaj semnificativ pentru companiile de transport este posibilitatea agregatului de a opera în același timp și în modul de răcire și în cel de dezghețare. În timp ce două module fac răcire, al treilea se poate decongela, minimizând eficient vârfurile nedorite de temperatură din timpul ciclurilor de dezghețare.

Din aceeași categorie...

Back to top button