Compania Blok ‘N’ Mesh și-a mărit flota cu 26 de camioane MAN

Compania Blok ‘N’ Mesh și-a mărit flota cu 26 de camioane MAN

Compania britanică Blok ‘N’ Mesh, specializată în transportul de garduri, porți, bariere și produse similare, și-a mărit flota cu 20 de camioane MAN TGM 18.250 și șase vehicule MAN TGL 8.190.

Compania Blok ‘N’ Mesh, cu sediul în Knowsley în Marea Britanie, a achiziționat șase vehicule de 7,5 tone MAN TGL 8.190 și 20 de noi vehicule MAN TGM 18.250. Acestea vor fi livrate în următoarele șapte luni, iar investiția se ridică la suma de 2,5 milioane de euro.

Toate camioanele sunt echipate cu platforme speciale pentru a transporta garduri, bariere, porți și sisteme de gestionare a situaților din trafic. Două MAN TGM au cabină cu pat, iar celelalte au cabină fără pat cu lățimea de 2.24 m, ideale pentru livrări regionale.

MAN-urile Blok ‘N’ Mesh sunt echipate cu cele mai noi echipamente și sisteme de siguranță precum asistență la virare, camere pentru unghiul mort sau camere pentru o vizibilitate mai bună pe față și spate.

De asemenea, toate camioanele de 18 tone sunt echipate cu macarale Hiab X-HiDuo 158 și sistemul speecial Hiab Boom Deployment Assistant System (BDA), care împiedică mișcarea camionului atunci când macarau nu este fixată în poziția de transport.

VEZI ȘI: Scania Danemarca oferă posibilitatea clienților de a testa camioane cu biogaz

Noile vehicule sunt echipate cu sistemul telematic MAN Fleet Management care garantează o eficientă sporită pe toată perioada utilizării. Toate informațiile disponibile în acest sistem se pot verifica și prin intermediul aplicației speciale MAN Fleet Management, toate inforațiilee putând fii transmise și în timp real la sediul central al companiei.

Blok ‘N’ Mesh, companie fondată la Liverpool în urmă cu peste 30 de ani, nu livrează garduri de protecție, sisteme de gestionare a traficului și alte sisteme de protecție pentru firmele de construcții din Marea Britanie ci și pentru companii din Germania, Franța, Belgia, Austria și Luxemburg.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.