Compania de curierat Chronos Curier a fost listată la bursă

Compania de curierat Chronos Curier a fost listată la bursă
Compania  de curierat Chronos Curier a debutat pe piața Bursei de Valori București (BVB) pentru Start-Up și IMM-uri.

Aceasta a listat pe AeRO un pachet de 10% din acțiunile sale, având simbolul bursier CHR, intermediarul listării fiind BT Securities, divizia de brokeraj a Bancii Transilvania.

Compania de curierat Chronos Curier a fost listată la bursă

„Listarea Chronos Curier pe piata AeRO, administrata de Bursa de Valori Bucuresti, este un pas firesc in evolutia companiei, o dovada de stabilitate si de transparenta pentru partenerii nostri si o garantie a viitorului pe care il construim”, a declarat Alis Marinescu, directorul general al Chronos Curier.

„Suntem o echipa dinamica si entuziasta si sunt convinsa ca vom reusi sa transformam fiecare provocare intr-o oportunitate si sa valorificam la maxim fiecare moment din etapa urmatoare, cu aceeasi pasiune si implicare de care am dat dovada permanent”, a mai adăugat Alis Marinescu.

Proiectiile companiei pentru urmatorii 4 ani vizeaza dublarea flotei auto, dezvoltarea soft-ului si dublarea numarului de sedii la nivel national, alaturi de investitii in modernizarea tehnologiilor de lucru.

Suntem mandri sa vedem listarea Chronos Curier pe AeRO, pentru ca este vorba de oportunitati de finantare, perspectiva de afaceri, vizibilitate, dar si curaj de a indrazni catre mai mult si catre cel mai eficient mod de finantare pe termen lung al unei afaceri, bursa de valori, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general BVB.

Chronos Curier este o companie de curierat cu livrari door-to-door la nivel national, cu o cota de piata de 5-7% in 2014, luand in considerare companiile nationale de curierat.
Compania a dezvoltat o retea nationala in forma de stea care asigura livrarea rapida a coletelor intr-un timp scurt, pe intreg teritoriul Romaniei.

Follow #infotrucker