Logistica

Compania de transport H.Essers a preluat terminalul feroviar Euro Terminal Genk

Terminalul feroviar Euro Terminal Genk a fost preluată de specialistul în transport și logistică H.Essers.

Terminalul va facilita conexiunile feroviare interne între Genk-Antwerp și Antwerp-Ghent-Zeebrugge pentru a sprijini transportul de mărfuri între Genk și orașele portuare. În trecut, terminalul a fost deținut de companiile Lineas și LRM.

Compania de transport H.Essers a preluat terminalul feroviar Euro Terminal Genk

Noul terminal de cale ferată va fi securizat și echipat în conformitate cu cele mai înalte standarde pentru manipularea substanțelor chimice, farmaceutice și de mare valoare.

VEZI ȘI: CIFA și-a extins gama Energya cu prima pompa-malaxor hibridă din lume

„H.Essers nu mai este exclusiv o companie de transport. De-a lungul anilor, compania noastră a fost transformată într-un jucător complet în sectorul de logistică care oferă servicii complete în cadrul lanțului de aprovizionare. Odată cu achiziționarea Euro Terminal Genk, adăugăm serviciilor deja existente și partea feroviară”, a declarat CEO-ul H. Essers.

În ultimii ani, companiile Lineas și H. Essers au lucrat cu succes la conexiunea feroviară de transport între Belgia și România. Luna trecută, această colaborare a fost consolidată prin lansarea în comun a unui tren de transport de marfă regulat și direct între Genk și Trieste, în nordul Italiei.

„Cu prima legătură directă dintre Genk și Trieste, H.Essers a făcut un pas important în extinderea rețelei sale. Astfel mărfurile nu mai sunt transportate exclusiv cu camionul din propriile depozite, ci și pe calea ferată”, a explicat unul dintre reprezentanții companiei.

Din aceeași categorie...

Back to top button