Compania Dumagas a ales MAN TGX Euro 6

Începând cu această lună, compania de transport Dumagas, în trecut unul din cei mai cunoscuți clienți de Renault Trucks, și-a îmbogățit parcul auto cu MAN TGX Euro 6. Compania craioveană a lansat către MHS Truck & Bus, unicul importator MAN în România, o comandă de 60 de camioane. Primele 20 de autotractoare MAN TGX 18.440 4×2 BLS au fost livrate în decursul lunii iunie, iar restul urmează să fie livrate în lunile iulie şi august.

MAN TGX Euro 6 în flota Dumagas începând cu iunie 2014

Compania Dumagas a ales MAN TGX Euro 6

Pentru primele 20 de unităţi MAN, achiziţionate în sistem leasing operaţional, Dumagas Transport a ales Porsche Mobility ca partener de finanţare. Directorul Diviziei Fleet Management a Porsche Finance Group România, Radu Manea, a afirmat: „Ne bucurăm să fim alături de Dumagas în acest proiect, suntem convinşi că este doar începutul unui parteneriat pe termen lung. De asemenea, acest demers reușit confirmă colaborarea eficientă, inițiată anul trecut cu MAN, un partener important şi în România, membru al grupului Volkswagen asemenea Porsche Holding.”

Camioanele MAN Euro 6, care vor face parte din flota Dumagas, sunt destinate transportului pe distanţe lungi şi sunt dotate cu pachetul EfficientLine pentru optimizarea consumului de carburant. De asemenea, prin intermediul sistemului MAN TeleMatics, se va asigura o imagine transparentă asupra valorilor de consum și a managementului flotei. Importanta investiţia Dumagas de 4,5 mil. Euro a generat 80 de locuri de muncă, în cele mai moderne condiţii din Europa.

MAN TGX Euro 6 în flota Dumagas

„Ne onorează faptul că unul dintre cei mai importanţi operatori de transport din România a ales camioanele MAN. Dorim să dezvoltăm un parteneriat durabil şi de succes cu Dumagas Transport, atât prin produsele de calitate cât şi prin serviciile personalizate oferite.”, a precizat Jorge Leuschner, CEO al MHS Truck & Bus.

Dumagas Transport reprezintă un exponent pe piaţa transporturilor din România. Cu o experienţă în domeniu din 1996, este unul  dintre cei mai mari transportatori din ţara. Domeniul său de activitate cuprinde soluţii de transport rutier multispecializat – prelate, dube frigorifice, cisterne, transportatoare – logistică şi distribuţie.

Follow #infotrucker