Compania Ecosoil Sud a achiziționat 17 semiremorci basculante Kögel

Compania Ecosoil Sud a achiziționat 17 semiremorci basculante Kögel
Ecosoil Sud GmbH, una dintre cele mai experimentate companii de reamenajarea completă a siturilor contaminate și-a extins flota de vehicule cu 17 semiremorci basculante Kögel.

Vorbim despre noile basculante cu trei axe cu un volum total de 24 de metri cubi. Departamentul companiei din Ulm a achiziționat prima basculantă Kögel în 2013.

Compania Ecosoil Sud a achiziționat 17 semiremorci basculante Kögel

Noile basculante produse de Kögel vor fi utilizate în cadrul șantierului Stuttgart 21.

Conform reprezentanților Ecosoil Sud, două dintre cele 17 semiremorci basculante vor fi adăugate flotei de vehicule din cadrul companiei-soră Umweltschutz Nord GmbH.

Reprezentanții Kogel spun că oficialii Ecosoil au fost impresionați de caracteristicile noilor basculante.

Acestea vin cu un șasiu fabricat din materiale ușoare, fapt ce duce la un volum de încărcare mai mare. Podeaua este fabricată din oțel Hardox 450 cu o grosime de 5 mm, iar pereții laterali fabricați din oțel de înaltă rezistență S 700 au o grosime de 4 milimetri.

În afară de combinația aleasă de Ecosoil, semiremorcile basculante Kögel sunt disponibile și în diferite combinații de grosimi ale corpului și pereților. Corpul este disponibil într-o grosime de 4, 5 sau 6 milimetri, iar pereții laterali într-o grosime de 3, 4 sau 5 milimetri.

VEZI ȘI: Costurile sociale și beneficiile automatizării în transport trebuiesc împărțite corect

De asemenea, Kögel poate oferi acum pereți și hayon fabricați din aluminiu pentru semiremorci basculante cu un volum de încărcare de 24 mc.

Toate aceste caracteristici fac din noua basculantă un produs extrem de robust și durabil.

Față de versiunea standard, Ecosoil a echipat basculantele cu prima axă liftantă, jante din aluminiu și prelată care se rulează cu platformă de control montată pe peretele frontal.

De asemenea, compania a optat pentru blocuri de lumini cu LED și senzor de greutate pentru monitorizarea greutății pe axă.

Follow #infotrucker