Camioane

Compania H. Freund a achiziționat noua generație Mercedes-Benz Actros

Compania Rheinland H. Freund GmbH & Co KG specializată în transportul cu semiremorci siloz a achiziționat noua generație Mercedes-Benz Actros.

Cea mai recentă versiune a camionului pregătit de constructorul german a ajuns deja în curtea firmei situată în Kerpen. Modelul Actros 1853 LS nu promite doar o mulțime de cai putere capabili să transporte semiremorcile siloz ale companiei, ci și o serie de elemente moderne, gândite să ușureze viața celui aflat la volan.

Compania H. Freund a achiziționat noua generație Mercedes-Benz Actros

Pentru prima dată, Mercedes-Benz Actros a fost echipat cu sistemul MirrorCam. În locul oglinzilor exterioare convenționale au fost montate camere video care preiau imaginile din afară și le proiectează pe ecrane aflate la interior.

VEZI ȘI: Toyota echipează autobuzul Sora Fuel Cell cu noi sisteme de siguranță

De asemenea, exemplarul comandat de Rheinland H. Freund este echipat și cu sistemul Predictive Powertrain Control, un cruise control adaptiv și predictiv, extrem de eficient în acest domeniu.

Conform oficialilor companiei, acest exemplar Actros vine și cu o mulțime de accesorii multimedia la interior care pot fi folosite cu ușurință de șoferi. Tot pentru un plus de siguranță, nemții au introdus pe noul Actros și sistemul Active Brake Assist 5.

Camionul a fost livrat de Joachim Schlereth, șeful de vânzări și servicii Daimler Trucks din Germania, în prezența lui Stephan Freund, managerul companiei de expediere Rheinland H. Freund GmbH & Co KG.

Din aceeași categorie...

Back to top button