Logistica

Compania Hanjin Shipping Co. Ltd a falimentat

Pe 17 februarie, un tribunal din Coreea de Sud a stabilit falimentul Hanjin Shipping Co. Ltd.Dacă mai aveţi de transportat containere Hanjin Shipping Co. Ltd. să fiţi cu bagare de seamă! În urmă cu ceva timp, era considerată cel mai mare transportator maritim de containere din ţara sa şi între primii zece din lume, între timp.

Decăderea sa are la bază mai multe condiţii economice generale defavorabile în ultimii ani, peste care s-a adăugat supracapacitatea de transport.

Compania Hanjin Shipping Co. Ltd a falimentat

Există multe alte detalii ce trebuie rezolvate, căci activele şi pasivele Hanjin Shipping Co. Ltd. sunt împrăştiate în toată lumea. Zeci de nave, câteva terminale şi zeci de mii de containere (unele poate chiar încărcate) au viitorul incert.

Este greu de stabilit pagubele suferite de beneficiarii mărfurilor, dar asta nu este singura problemă creată.

Spre exemplu, în California, mai multe municipalităţi se ceartă pentru depozitarea a nu mai puţin de 15.000 de containere goale.

VEZI ŞI: EUROPART a deschis un punct de lucru nou la Râmnicu Vâlcea

O parte din activele Hanjin Shipping Co. Ltd. au trecut deja în posesia proaspetei linii maritime de containere SM Line, tot cu sediul la Seoul, şi care se pare că va începe activitatea de transport cât de curând în acest an.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button