Trailer

Kässbohrer continuă parteneriatul cu Asociația Tehnică de Transport Rutier din Olanda

Kässbohrer, producătorul de semiremorci cu cea mai mare creștere din Europa, a găzuit în cadrul uzinei din Adapazari (Turcia) o nouă întâlnire alături de membri Asociației Tehnice de Transport Rutier din Olanda.

Oferind cea mai largă gamă de produse din Europa care răspunde nevoilor sectorului general de marfă, lanț rece, intermodal, construcții și transporturi de mărfuri vrac, Kässbohrer are 4 facilități de producție care sunt situate în Goch și Ulm în Germania, Tula în Rusia și Adapazari, Turcia.

Kässbohrer continuă parteneriatul cu Asociația Tehnică de Transport Rutier din Olanda

TRTA (Asociația Tehnică de Transport rutier) a fost fondată în 1982 și reprezintă interesele companiilor olandeze de închiriere de remorci și ale proprietarilor de flote de remorci în ceea ce privește aspectele legale și tehnice ale echipamentelor lor înregistrate în UE și are 27 de membri.

În strânsă colaborare cu membrii și furnizorii săi, TRTA își propune să împărtășească cunoștințe și să inițieze inovații în domeniul transportului rutier și al logisticii.

În timpul vizitei de două zile, oficialii TRTA au luat parte la un tur extins în campusul Adapazarı și au avut șansa de a observa evoluțiile de la prima lor vizită din 2007. În tot acest timp au fost realizate investiții care depășesc 50 de milioane de euro, iar acești bani au mers că îmbunătățirea siguranței, a calității și a eficienței.

VEZI ȘI: Adrian Manea a câștigat prima ediție Romanian PRO Driver Competition

De asemenea, în cadrul întâlnirii au fost organizate și o serie de discuții cu producători de camioane, cât și cu echipele sale de cercetare și dezvoltare. A fost realizat un schimb productiv de idei cu privire la dezvoltarea durabilității în sectorul de transporturi.

În același timp, oficialii din cadrul TRTA au examinat gama de produse a celor de la Kässbohrer și au oferit feedback valoros conducerii companiei astfel încât, în viitor, aceștia să vină cu produse noi și mult mai bune.

Din aceeași categorie...

Back to top button