Compania maghiară Waberer’s devine Nexways Cargo

Compania maghiară Waberer’s devine Nexways Cargo
Waberer’s, una dintre cele mai cunoscute companii de transport din Europa, își schimbă oficial numele în Nexways Cargo, dar va păstra „soarele” și culorile în continuare.

Ar trebui să ne obișnuim cu noul nume Nexways Cargo, deoarece în cel mai scurt timp, toate camioanele companiei Waberer’s vor putea fi văzute pe drum purtând această denumire.

Compania maghiară Waberer’s devine Nexways Cargo

Totuși, în ciuda utilizării unui alt nume, camioanele vor păstra întreaga grafică Waberer’s, de la celebrul ”soare” până la culorile galben și albastru, așa cum poate fi văzut din primele fotografii care circulă pe Facebook.

VEZI ȘI: În România, anvelopele de iarnă sunt obligatorii dacă circulați pe drumuri cu zăpadă

Toată această schimbare are legătură cu momentul vânzării companiei de către György Wáberer, în 2017, celor de la Mid Europa Partners, în care numele nu a făcut parte din această tranzacție.

Deși au declarat că pot utiliza numele Waberer’s până în 2021, cei de la Mid Europa Partners au fost nevoiți să creeze o altă marcă.

Această schimbare poate aduce și o revigorare a imaginii, compania Waberer’s suferind la acest capitol mai ales în fața șoferilor, care asociază numele cu accidente rutiere.

Compania maghiară Waberer’s devine Nexways Cargo

În plus, să nu uităm de problemele financiare uriașe care au apărut acum zeci de luni. Compania și-a schimbat președintele, a limitat dezvoltarea flotei și a redus angajările.

Astfel, Nexways Cargo poate simboliza un nou început, o renaștere pentru compania maghiară.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.