Companii de transport

Compania Napolitrans și-a inaugurat noul sediu de la Eboli

Zilele trecute, compania Napolitrans și-a inaugurat noul sediu de la Eboli, care are o suprafață și o capacitate de depozitare a alimentelor refrigerate mai mare.

Evenimentul de inaugurare a noului sediu din Eboli a fost marcat și de livrarea primelor unități noi Scania 500 S, din cele 60 comandate de Napolitrans. Acestea vor extinde flota actuală de la 490 de camioane, câte sunt în prezent, la 550 de camioane.

Compania Napolitrans și-a inaugurat noul sediu de la Eboli

În cadrul evenimentului, Gerardo Napoli, directorul general al companiei, a ținut să le mulțumească șoferilor de camion, spunând despre aceștia că sunt adevărații eroi ai companiei, deoarece nu au renunțat și au continuat să lucreze și să livreze marfa, chiar și în cele mai complicate momente.

VEZI ȘI: DPD Elveția a achiziționat un camion electric Futuricum cu autonomie de 760 km

De asemenea, Napoli le-a mulțumit și celorlalți angajați ai companiei, care au contribuit la creșterea companiei de transport, pe întreg teritoriul național, dar și internațional.

Compania Napolitrans este specializat în transportul produselor alimentare proaspete, în special a celor care au termene de livrare foarte scurte de la încărcare până pe rafturile magazinelor. Compania deține patru baze pe teritoriul Italiei și are o flotă actuală de 500 de camioane și 1000 de semiremorci frigorifice.

Compania Napolitrans și-a inaugurat noul sediu de la Eboli

O treime din cifra de afaceri provine din transportul internațional, cifră pe care compania intenționează să o crească. Pentru a face acest lucru rapid, Napolitrans a organizat un sistem de schimb al remorcilor care permite livrarea de mărfuri din Olanda în Sicilia sau Marea Britanie în sudul Italiei în mai puțin de 30 de ore, folosind platformele Eboli, Verona, Albenga și Latina.

Din aceeași categorie...

Back to top button