infotraficȘtiri

CNADNR: Posibile restricții de circulație din cauza poleiului

Compania Naţională de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că astăzi, 6 decembrie 2016, este posibilă producerea fenomenului de ploaie înghețată care se poate transforma în polei pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

În acest sens Compania Naţională de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România, împreună cu Poliția Rutieră pot lua măsura restricționării sau închiderii circulației, pentru evitarea producerii de evenimente rutiere și acționarea imediată cu material antiderapant și degivrant. După încetarea fenomenului, circulația va fi redeschisă imediat ce sunt îndeplinite condițiile de siguranță a circulației.

Rugăm participanții la traffic să circule cu prudență și să respecte indicațiile Poliției Rutiere și ale lucrătorilor de la CNADNR.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – S.A., la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33 sau pot accesa pagina de internet a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (www.cnadnr.ro).

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button