Logistica

Compania Quehenberger își digitalizează sistemele de lucru

Quehenberger Loads este noua aplicație dezvoltată de compania Quehenberger pentru șoferii de camion și companiile cu care lucrează.

Ca parte a procesului intern de digitalizare, Quehenberger a creat aplicația proprie, dezvoltată pentru șoferii de camion și companiile cu care lucrează.

Compania Quehenberger își digitalizează sistemele de lucru

Aplicația Quehenberger Loads compilează pentru fiecare șofer informațiile primite pe mail sau SMS pentru ca aceștia să aibă toate informațiile într-un singur loc, fără a mai fi nevoiți să caute informațiile în altă parte.

Prin aplicație, șoferii primesc informații referitoare la locurile de încărcare și descărcare și alte informații referitoare la transport, iar prin GPS-ul integrat în telefonul mobil se poate stabili exact și traseul parcurs.

Aplicația este disponibilă pe orice telefon inteligent și vine și cu alte avantaje: costuri mai mici comparativ cu un scanner POD, informații direcționate spre un singur șofer, documentele de transport se încarcă direct în aplicație, tracking al traseului parcurs, cititor de coduri de bare și sistem de back-up pentru toate documentele.

VEZI ȘI: La fiecare al treilea camion controlat în Germania sunt constatate nereguli

Quehenberger Loads funcționează foarte ușor, șoferul putând transfera toate informațiile din mail sau sms automat.

În plus, există și posibilitatea de a trimite fotografii din locul de livrare, în cazul unui incident sau a unor documente. De asemenea, aplicația recunoaște semnătura digitală, toate documentele putând fi încheiate direct cu șoferul.

Din aceeași categorie...

Back to top button