Știri

Compania Rodbun a achiziționat 21 de Iveco Daily

Iveco Truck Services (ITS), dealer de proprietate Iveco în România, a livrat în luna martie către compania Rodbun, una dintre cele mai importante companii 100% românești din sectorul agricol, un număr de 21 autoutilitare Iveco Daily de 3,5 tone, din care două autoutilitare Iveco Daily 35C11 cu ampatament de 3.750 mm, 15 autoutilitare Iveco Daily 35C13 cu ampatament de 3.750 mm și 4 autoutilitare Iveco Daily 35C13 cu ampatament de 4.100 mm.

Ţinând cont de nevoile specifice de transport ale Rodbun, toate vehiculele achiziționate au fost echipate cu o suprastructură cu platformă cu obloane și prelată culisabilă, achiziția celor 21 de autoutilitare fiind realizată printr-un contract de leasing financiar derulat prin VB Leasing IFN SA.

Compania Rodbun a achiziționat 21 de Iveco Daily

„Solicitarea venită din partea uneia dintre cele mai importante companii din sectorul agricol reprezintă pentru noi o recunoaștere a calitătii produselor și serviciilor pe care le oferim. Parteneriatul cu Rodbun ne onorează în primul rând datorită încrederii acordate, care sperăm că va sta la baza unei frumoase și lungi colaborări” a declarat Vincenzo Nicolò, Administratorul companiei Iveco Truck Services.

„Am luat decizia de a achiziționa autoutilitare Iveco Daily având convingerea că facem cea mai buna alegere. În acest mod, Divizia logistică a companiei noastre, operează peste 300 camioane de transporturi cereale și mărfuri generale și 50 de utilitare cu masa maximă admisă de 3,5 tone. Devenim mai buni, mai profesioniști, mai aproape de nevoile fermierului” a declarat Octavian Petrescu, Director de Investiții și Dezvoltare Rodbun Grup.

Din aceeași categorie...

Back to top button