Economic

Compania Waberer’s a achiziționat 1.000 de camioane DAF

Maghiarii de la Waberer’s au semnat în cadrul celui mai important târg de vehicule comerciale de la IAA Hanovra, un contract cu olandezii de la DAF Trucks pentru achiziția a 1.000 de camioane DAF CF și XF. Această nou achiziție face parte din planul extins al companiei de reînnoire a parcului auto.

Waberer’s a făcut public la mijlocul acestui an, planul său ambițios de reînnoire și extindere a flotei existente de vehicule de transport, în prezent parcul auto al companiei maghiare fiind de 3.232 de ansambluri (cap tractor și semiremorcă), pe fiecare lucrând în schimburi patru șoferi. În baza strategiei, compania maghiară a semnat un contract important pentru furnzarea de vehicule de transport cu DAF, ce prevede achiziția a 1.000 de unități Euro VI, modele CF și XF.

Producătorul olandez este în momentul de față cel mai mare furnizor a companiei Waberer’s, camioanele DAF reprezentând în momentul de față aproape jumătate din flotă.

Compania Waberer’s a achiziționat 1.000 de camioane DAF

Waberer’s are ca obiect ptincipal transportul internațional de marfuri pe cale rutieră, camioanele galben cu albastru fiind recunoscute de către toată lumea ce activează în domeniu sau conex acestuia. Distanță medie parcursă de camioanele Waberer’s într-o lunp este de 1.500 km, iar în primele șase luni ale anului acestea au parcurs un total de 202 milioane km, cu 8.7% mai mult decât în aceeași perioadă a anului 2013, cu un procent de încărcare mediu 91%.

Principala piață a companiei maghiare o reprezintă Germania, urmată de Ungaria, Franța, Marea Britanie și Italia.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button