Breaking News

Compania Waberer’s anunțat că se retrage din Belgia din cauza condițiilor ostile

Compania Waberer’s intenționează să părăsească Belgia la mai puțin de 6 luni de la inaugurarea filialei din Battice, acuzând ostilitatea autorităților.

Conform presei belgiene, maghiarii de la Waberer’s se vor retrage de pe piața din Belgia, după ce în luna noiembrie a anului trecut, filiala din Battice a intrat în colimatorul autorităților de control belgiene, având suspiciuni asupra încălcări timpilor de conducere și a perioadelor de odihnă de către șoferi acesteia precum și legea privind repaus săptămânal în cabină.

Compania Waberer's anunțat că se retrage din Belgia din cauza condițiilor ostile

Conform ziarului online LaMeuse, agasați de controalele tot mai dese ale autorităților belgiene, compania Waberer’s a luat decizia de a părăsi filiala din Battice.

Publicația belgiană l-a citat pe primarul din Herve, Pierre-Yves Jeholet, care ar fi primit un comunicat din partea directorului adjunct al companiei maghiare în care anunță retragerea din cauza „condițiilor nu sunt ideale pentru a-și desfășura activitatea”.

VEZI ȘI: Scania va utiliza tot mai mult energia electrică din surse alternative

Vă reamintim că în luna noiembrie 2016, prospăta filiala Waberer’s din Battice a făcut obiectul unui control al Poliției Rutiere din Belgia care a verificat respectarea timpilor de condus și odihnă a șoferilor de camion angajați, în timp ce aceștia își efectuau pauza săptămânală normală la bordul camionului în curtea companiei.

Locația în care Waberer’s și-a deschis filială a fost folosită pentru prima dată de către transportul francez Godard.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button