EconomicȘtiri

Compania Waberer’s lansează ofensiva pe piața transporturilor

Conform informații oficiale publicate pe site-ul companiei, Waberer’s și-a anunțat intenția de a investii 100 milioane de euro în reînoirea și extinderea parcului auto cu modele de camion Euro VI și semiremorci Mega.

Cu un parc actual de 3.600 de vehicule de transport intern și internațional, unul din cele mai mari din cadrul Uniunii Europene, Waberer’s anunță un plan de investiții total în modernizarea parcului de aproximativ 452 milioane euro în următorii 5 ani. Un prim pas din acest proiect pe termen lung va fi făcut la sfârșitul acestei veri, când vor fi achiziționate mai multe camioane Euro VI de la mai mulți producători. În plus, vor fi achiziționate nu mai puțin de 1.300 de semiremorci Mega, ce oferă o capacitate de încărcare cu 5% mai mare față de cele curente, având în vedere volumul de transport anual de 6.5 miliarde de tone pe kilometru.

Potrivit comunicatului oficial al companiei maghiare, contractul prevede furnizarea de vehicule cu un cost de operare redus și sisteme de siguranță. Fiecare camion trebuie să aibă un sistem care avertizează șoferul atunci când depășește marcajul benzilor de circulație, cruise control cu radar și transmisie automată cu funcție de economisire a combustibilului. Pentru șofer, contractul prevede un frigider mare și o sursă de încălzire independentă.

Compania Waberer’s lansează ofensiva pe piața transporturilor

În plus, față de îmbunătățirea flotei, Waberer’s, intenționează să pună în aplicare extinderea rețelei europene, prin crearea de filiale directe în țările mari. Aceasta a început în primavara, odată cu inaugurarea Waberer’sFranța, urmând să fie deschise alte două filiale inmportante în Marea Britanie și Olanda.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button