Companii de transportȘtiri

Compania Wetralog a achiziționat 11 camioane DAF FT XF 460

EVW Holding a încheiat cu succes, în luna octombrie 2015, o livrare importantă de vehicule comerciale DAF către subsidiara din România a companiei de transport germane Wetralog.

Este vorba de 11 unități DAF FT XF 460 Super Space Cab care vin să înnoiască o parte din flota Wetralog din România. Acestă achiziție, vine să confirme parteneriatul inițiat la sfârșitul lui 2014, când s-au livrat către Wetralog 10 unități de camioane DAF în aceeași configurație.

Camioanele au fost dotate cu toate sistemele de securitate necesare conform legislației în vigoare: ACC (Adaptive Cruise Control), FCW (Forward Collision Warning), AEBS (Automated Emergency Braking System). Suplimentar Wertalog a optat pentru VSC (Electronic Vehicle Stability Control) pentru îmbunătațirea activă a siguranței vehiculului și a traficului și o mai bună stabilitate direcțională. A mai fost adăugat și DAF Night Lock pentru îmbunătățirea siguranței vehiculului pe timp de noapte.

Compania Wetralog a achiziționat 11 camioane DAF FT XF 460

Wetralog a decis să meargă în continuare pe camioane DAF, date fiind raportul calitate-preț și consumul acestora. Rețeaua de service-uri DAF de pe teritoriul României și serviciile ITS (International Truck Service) de bună calitate au fost de asemenea atuuri importante pe care clientul le apreciază. Negocierile au durat foarte putin, dată fiind experiența anterioară a clientului pe aceasta configurație, luându-se rapid decizia de achiziție și demarându-se formalitățile.

Compania Wetralog are ca obiect de activitate transportul rutier intern și international de mărfuri.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button