Știri

Companie poloneză amendată cu 54.800 de euro pentru cabotaj ilegal în Germania

O companie poloneză de transport a fost amendată de BAG cu 54.800 de euro pentru încălcări multiple a legislației privind cabotajul în Germania.

Biroul federal pentru transportul de mǎrfuri (BAG) și-a propus să reducă încălcările legislației în ceea ce privește cabotajul și are programate o serie de controale la nivel național care se vor desfășura până la finalul acestui an.

Companie poloneză amendată cu 54.800 de euro pentru cabotaj ilegal în Germania

La ultima acțiune de control, desfășurată pe 26 și 27 octombrie, au fost instituite 33 de puncte de control care au avut ca scop depistarea șoferilor și companiilor care fac cabotaj și care nu respectă legislația în vigoare.

În cadrul acțiunii de control au fost verificate porturile din Trier, Kiel, Rostock și Neuss, iar echipele de control s-au instalat și pe autostrăzile A3 și A5 și în zona constructorilor de automobile din regiunile Bayern și Baden-Württemberg.

În cadrul acestei acțiuni de control reprezentanții BAG au oprit în trafic un camion al unei companii poloneze care efectua curse în regim de cabotaj și care încălcase legislația. Agenții de control au constatat că această companie din Polonia nu se afla la prima abatare și au decis să analizeze cu atenție toate documentele.

VEZI ȘI: Fiecare al cincilea camion care circulă în Austria nu are încă anvelope de iarnă

După mai multe nereguli depistate, amenda totală a fost de 54.800 de euro.

Conform cifrelor oficiale prezentate de BAG, în cele două zile au fost controlate 734 de vehicule, dintre care 139 de camioane efectuau curse în regim de cabotaj. Dintre acestea 46 au încălcat legislația, suma totală a amenzilor fiind de 49.260 de euro, fără cea acordată companiei poloneze.

În plus, toate companiile ale căror camioane efectuau curse în regim de cabotaj și au încălcat legislația au fost citate să prezinte documente suplimentare și au fost anunțate că vor urma controale și la sediul acestora.

La această acțiune de control au participat 141 de agenți BAG la care se adaugă și reprezentanți ai poliției și vămii.

Din aceeași categorie...

Back to top button