Companiile de transport și logistică din Germania dau asigurări industriei și populației că pot conta pe ei

Companiile de transport și logistică din Germania dau asigurări industriei și populației că pot conta pe ei
Germania este în cea mai mare criză de după cel de-al Doilea Război Mondial, iar asociațile de transport dau asigurări că se vor implica total pentru ca această perioadă să treacă mai ușor.

Epidemia de coronavirus pune la grea încercare toate statele din Uniunea Europeană, iar Germania nu face excepție.

Companiile de transport și logistică din Germania dau asigurări industriei și populației că pot conta pe ei

În acest context, toate asociațile de transport și logisitcă din Germania – AMÖ, BGL, BIEK, DSLV și BWVL – și-au arătat susținerea și implicarea totală pentru ca aprovizionarea populației cu cele necesare, dar și a industriei să aibă cât mai puțin de suferit în această perioadă.

BGL a spus că toate companiile lucrează 24 de ore din 24 pentru a face aprovizionarea cu medicamente și alimente, companiile de curierat livrează toate produsele comandata online și pachetele, iar materia primă și alte componente pentru industrie sunt și ele transportate la furnizoriiș si clienții din Germania.

Toată industria de transport s-a mobilizat și a alocat resurse acolo unde este cel mai mult nevoie în această perioadă, BGL având rolul de a centraliza situația și de a interveni acolo unde este nevoie.

În același timp, BGL a prezentat autorităților un document care conține cele mai importante măsuri care trebuie luate pentru ca transportul rutier de mărfuri să se desfășoare fără sincope în această perioadă.

VEZI ȘI: SANIFAIR lasă la liber toaletele de pe autostrăzile din Germania

Toate asociațiile de transport și logistică au mai făcut încă un apel pentru ca aceste solicitări să intre în vigoare cât mai repede și nu doar la nivel național, ci la nivelul întregii Uniuni Europene.

Cele mai importante punct sunt stabilirea unor centre regionale pentru colectarea informațiilor și coordonarea regională, stabilirea unor culoare verzi la granițe pentru a permite trecerea rapidă a camioanelor, ridicarea restricțiilor de codus în zilele de duminică și sărbători legale, dar și a perioadelor de repaus.

BGL a reconfirmat încă o dată că toate asociațile de transport și logistică și-au arătat susținerea necondiționată pentru a face Germania să depășească mai ușor această perioadă.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.