Utilitare ușoare

Conceptul EQT anunță viitorul Mercedes Clasa T

Mercedes-Benz Vans a prezentat astăzi conceptul EQT, care anunță viitorul model T-Class și versiunea sa electrică, un van destinat familiilor și clienților particulari activi.

Conceptul EQT combină spațiul amplu și versatil de până la 7 persoane cu un compartiment de bagaje generos. Mercedes-Benz Vans translatează astfel rețeta V-Class într-un format compact, aducând calitatea premium în segmentul vanurilor de dimensiuni mici.

Conceptul EQT anunță viitorul Mercedes Clasa T

”Ne extindem portofoliul de vanuri mici cu viitorul T-Class. El se va adresa familiilor și tuturor clienților privați, indiferent de vârstă, care apreciază activitățile de recreere și au nevoie de mult spațiu și versatilitate maximă, fără a renunța la stil și confort. Aceleași calități le are și EQT Concept”, a declarat Marcus Breitschwerdt, șeful Mercedes-Benz Vans.

Concept EQT are 4.945 mm lungime și uși glisante pe ambele părți. Deschiderea mare a ușilor permite un acces facil și la rândul al treilea de scaune individuale. Trei scaune pentru copii pot fi montate unul lângă altul pe rândul al doilea de scaune.

VEZI ȘI: A fost asamblat primul model Mercedes Actros Edition 2

Spațiul pentru pasageri este completat de un portbagaj generos, accesibil printr-un haion vertical. Dacă este nevoie de mult spațiu, al treilea rând de scaune poate fi pliat sau înlăturat complet. Astfel, rămâne și mai mult spațiu pentru un cărucior, o cutie de transport pentru câini sau echipamente pentru timpul liber.

Noul Clasa T va fi lansat pe piață în 2022. El va completa portofoliul Mercedes-Benz de vanuri mici, alături noul Citan, modelul poziționat comercial care va fi prezentat în acest an. Clasa T va avea și o versiune 100% electrică, ce va fi prezentată ulterior.

Din aceeași categorie...

Back to top button