Construcţia podului de la Domneşti, avizată prin hotărâre de Guvern

Construcţia podului de la Domneşti, avizată prin hotărâre de Guvern

Construcţia unui pod în zona Centurii Capitalei, pe ieșirea din București spre comuna Domneşti a fost avizată, miercuri prin hotărâre de Guvern, prin aprobarea indicatorilor tehnico-economici, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 248.8 milioane lei aproximativ 56 milioane euro.

Condorm Companie Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România lucrările de construcție a noului pod peste Centura de Sud a Bucureștiului în dreptul comunei Domnești vor începe în primăvara lui 2015.

Construcţia podului de la Domneşti, avizată prin hotărâre de Guvern

Construcția podului peste Centura Bucureștiului a fost aprobată după ce locuitorii din zonă au reclamat că sunt afectaţi de imposibilitatea de a circula, întrucât Prelungirea Ghencea din Capitală are o singură bandă pe sens, iar numărul maşinilor este în creştere.

De asemenea, noul pod din zona de sud a Capitalei va aduce un aport considerabil la fluidizarea traficului pe Centura Bucureștiului, în prezent, la intersecția Centura București cu Domnești formându-se cozi pe kilometri întregi pe ambele sensuri deoarece, în acea intersecție vehiculele care traversează Centura au prioritate. În plus, intersecția are și trecere la nivel cu calea ferată și orice de câte ori bariera este pusă, traficul în zonă este haos.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.