Consum de carburant îmbunătățit mulțumită noii versiuni Volvo I-See

Consum de carburant îmbunătățit mulțumită noii versiuni Volvo I-See
Volvo I-See a fost îmbunătățit prin adăugarea unei noi hărți stocată în cloud, permițându-i să fie utilizată în mai multe situații.

De la lansarea sa în 2012, Volvo I-See a reușit să ajute clienții să economisească combustibil analizând topografia drumurilor pe care aceștia aveau să le parcurgă și selectând raportul de transmisie și viteza optime.

Consum de carburant îmbunătățit mulțumită noii versiuni Volvo I-See

Acum, sistemul a fost îmbunătățit în continuare prin adăugarea hărților stocate în cloud, lucru care va reduce în mod semnificativ costurile cu combustibilul.

„Prin stocarea tuturor datelor în cloud, Volvo I-See poate descărca doar informațiile de care are nevoie, atunci când este necesar. Astfel hărțile sunt mereu la zi și mai precise. Mai mult decât atât, acestea sunt disponibile și pentru drumurile mai puțin importante”, a declarat Johan Axelsson, Powertrain Control Systems, Volvo Trucks.

Spre deosebire de vechea versiunea, noul I-See poate îmbunătăți consumul de carburant cu încă un porcent, hărțile acoperă suprafețe mai largi, condusul este mai confortabil, iar sistemul se updatează automat fără să mai fie necesară o vizită în showroom.

VEZI ȘI: Camionul de șantier Arocs disponibil cu Multimedia Cockpit

Până acum, Volvo I-See era o unealtă potrivită pentru șoferii pe distanțe lungi atunci când aceștia rulau pe pe autostrăzile și drumurile principale. Cu toate acestea, noul acces mai generos în ceea ce privește hărțile permite ca noua versiune să fie utilizată în mai multe locuri și situații.

Cu acoperirea și funcționalitatea actualizată a I-See, consumul de combustibil poate fi redus cu încă un procent. Acest lucru mărește economiile potențiale globale la șase la sută.

Alte îmbunătățiri includ o integrare mai bună cu regulatorul automat de viteză care permite o mai mare stabilitate în selectarea treptelor.

Follow #infotrucker