AnvelopeInfoTechȘtiri

Conti Hybrid HT3 a câştigat premiul Design iF

Conti Hybrid HT3, anvelopa de remorcă cu profil jos a ocupat primul loc la categoria „Produse”, în baza calităţii designului, inovaţiei, siguranţei, compatibilităţii cu mediul şi a altor criterii ale acesteia.

Prin Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5, Continental oferă o anvelopă pentru camioane deosebit de durabilă şi eficientă din punctul de vedere al consumului de combustibil, dezvoltată special pentru transporturi voluminoase. Carcasa reşapabilă îmbunătăţeşte amprenta de carbon a companiilor de transport şi aduce o contribuţie pozitivă transporturilor de marfă sustenabile şi favorabile mediului înconjurător. Asemenea tuturor anvelopelor de la producătorul german de anvelope premium, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 a dost dezvoltată la departamentul de design intern din sediul Continental din Hanovra-Stöcken.

Departamentul de design dezvoltă conceptele de design de marcă, aplicaţie şi alte concepte de design aferente acestui segment, pentru toate gamele de anvelope. Scopul designerilor de produse este de a face caracteristicile tehnice ale anvelopelor vizibile în designurile acestora. De asemenea, designerii creează un aspect distinctiv pentru fiecare familie de anvelope, reunind toate produsele într-o gamă de anvelope. În plus, aceştia se asigură de faptul că marca Continental poate fi recunoscută în fiecare anvelopă.

Conti Hybrid HT3 a câştigat premiul Design iF
[pullquote align=”full” cite=”Constantin Batsch, Vicepreşedinte al Regiunii de Afaceri în Anvelope pentru Camioane EMEA” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 a câştigat în faţa a peste 5.000 de înscrieri. Acceptăm acest premiu cu bucurie şi mândrie. Premiul pentru Design iF recunoaşte standardele înalte pe care le aplicăm în permanenţă în dezvoltarea anvelopelor noastre în ceea ce priveşte performanţa, siguranţa şi eficienţa – ceea ce, desigur, se poate vedea şi în designul acestora.[/pullquote]

Competiţia de Design iF a fost organizată anual de către iF International Forum Design GmbH începând cu 1954. Produsele premiate sunt onorate în timpul ceremoniei oficiale de premiere din data de 26 februarie 2016 la BMW Welt în München cu emblema iF Design recunoscută la nivel internaţional. Ca parte a premiului, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 va fi de asemenea expusă la expoziţia iF Design din Hamburg.

VEZI ȘI: VDO a lansat unitatea OBU ce permite plata taxei de drum în Belgia

Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 se caracterizează printr-o capacitate de sarcină mare şi durată de viață excelentă, un diametru redus. Cu o sarcină pe punte de 9 tone, profilul anvelopei pentru camioane permite cea mai bună utilizare a înălţimii sarcinii interne de 3 metri, atunci când este utilizată la semiremorci ale mega linerelor. Conturul optimizat al anvelopei şi distribuirea echilibrată a sarcinii au ca rezultat un model uniform de uzură a anvelopei pentru camioane şi contribuie la o durată de serviciu mare. Mulţumită unei reducere de 15 procente a rezistenţei la rulare în comparaţie cu modelele anterioare, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19 se califică pentru eticheta UE „B” în categoria eficienţei consumului de combustibil. Acest lucru înseamnă că anvelopa pentru camioane reduce consumul de combustibil atât la transporturi regionale cât și pe distanțe mari.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button