AnvelopeInfoTech

Conti Hybrid HT3 pentru remorcă premiată cu Red Dot

Prin renumitul premiu pentru design „Red Dot Best of the Best” Conti Hybrid HT3 primește o nouă distincție, după premiul iF Design Award.

Juriul internațional Red Dot oferă premiul la categoria Design de Produs pentru anvelopa cu diametru redus cu dimensiunile 445/45 R 19.5 și 435/50 R 19.5 pentru design inovator și înaltă calitate. Astfel, anvelopa premium de la Continental, dezvoltată special pentru utilizarea la camioanele mega, se numără printre cele mai premiate anvelope pentru remorci.

Cu peste 17.000 de înscrieri anual, premiul pentru design Red Dot se numără printre cele mai renumite competiții pentru design la nivel mondial. Distincția este și pe plan internațional o marcă foarte respectată pentru design de produs excepțional și este acordată din 1955 de către Design Zentrum din Nordrhein-Westfalen. Pe lângă publicarea în anuarul Red Dot Design, produsele premiate vor fi expuse și în muzeele Red Dot Design. Premiile vor fi decernate oficial în cadrul galei Red Dot în data de 4 iulie 2016 la teatrul Aalto-Theater din Essen.

Conti Hybrid HT3 pentru remorcă premiată cu Red Dot
[pullquote align=”full” cite=”Constantin Batsch, Directorul Anvelope de schimb pentru camioane EMEA” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 și 435/50 R 19.5 au fost evaluate de către un juriu de experți independenți, compus din 41 de specialiști din întreaga lume, la capitolele grad de inovație, calitate formală, funcționalitate și compatibilitate ecologică. Prin distincția „Red Dot: Best of the Best”, anvelopa pentru remorci a primit cel mai important premiu pentru calitatea excepțională a designului de produs. Ne bucurăm de recunoașterea specială a standardelor pe care le impunem în permanență în dezvoltarea anvelopelor noastre și primim această a doua distincție cu aceeași mândrie cu care am primit deja premiul iF-Design-Award.[/pullquote]

Prin anvelopele Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 și 435/50 R 19.5, premiate pentru design, Continental oferă anvelope pentru remorci durabile și economice din punctul de vedere al consumului de combustibil care, datorită sarcinii mari la diametre mici, se utilizează în special la semiremorci ale camioanelor pentru transportul volumelor mari.

VEZI ȘI: Noua gamă de anvelope On/Off pentru camion de la Bridgestone

Profilul optimizat al anvelopei care a primit eticheta UE „B” pentru eficiența consumului de combustibil are ca rezultat o uzură uniformă și un kilometraj ridicat. Prin intermediul carcasei reșapabile, anvelopa premium de la Continental aduce o contribuție valoroasă la transportul durabil și ecologic de mărfuri.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button