AnvelopeBus

ContiConnect Lite, versiune de bază pentru managementul digital al anvelopelor

Aplicația gratuită ContiConnect Lite este o legătură între senzorii de ultimă generație ai anvelopelor și managementul profesional al anvelopelor.

De la sfârșitul anului 2023, Continental furnizează toate modelele din familia sa de anvelope Conti Urban din fabrică cu senzori de anvelope de ultimă generație. Acum, furnizorul de soluții din Hanovra folosește ContiConnect Lite pentru a crea o punte între senzorii anvelopelor și managementul profesional al anvelopelor.

”ContiConnect Lite este o versiune de aplicație gratuită a soluției noastre digitale de gestionare a anvelopelor ContiConnect. ContiConnect Lite revoluționează gestionarea anvelopelor pentru clienții noștri inteligente de anvelope printr-o aplicație ușor de utilizat. Utilizatorul pur și simplu se înregistrează online pentru a obține informații instantanee despre performanța anvelopelor”, explică Clarisa Doval, șefa departamentului de soluții digitale al Continental Tyres.

ContiConnect Lite ajută șoferii să-și monitorizeze starea anvelopelor. Acest lucru aduce valoare adăugată, în special pentru flotele mai mici care utilizează anvelope inteligente sau senzori Gen2. Pentru utilizarea aplicației nu este necesar niciun hardware suplimentar.

În total, cinci vehicule și trei utilizatori pot fi înregistrați gratuit. Datele de la anvelope permit întreținerea predictivă, reduc costurile, economisesc energie și reduc emisiile. Când senzorii anvelopelor identifică o modificare a presiunii sau a temperaturii, șoferii sunt alertați instantaneu prin notificare push, permițând acțiuni imediate.

VEZI ȘI: Continental introduce un capac de valvă cu senzor de presiune

Din august 2023, Continental a montat din fabrică pe întreaga familie de anvelope Conti Urban senzori de ultimă generație. Clienții pot alege dintre Conti Urban HA3, Conti UrbanScandinavia HA3+ și Conti UrbanScandinavia HD3. Anvelopele inteligente ajută municipalitățile și operatorii de autobuze să asigure funcționarea eficientă a vehiculelor.

”Prin inovații digitale, cum ar fi anvelopa inteligentă Conti Urban, dăm puterea clienților noștri să stăpânească provocările în creștere cu care se confruntă. Datorită aplicației noastre ContiConnect On-Site și familiei noastre de anvelope Conti Urban, clienții pot prelua datele despre anvelope foarte ușor și convenabil folosind orice smartphone compatibil Bluetooth. Datele indică faptul că ContiConnect poate reduce penele utilizatorilor cu aproximativ 30%, poate aduce economii de combustibil de 2% și poate crește durata de viață a anvelopelor cu aproximativ 10%”, spune Doval.

Din aceeași categorie...

Back to top button