Știri

Continental extinde partneriatul cu DocStop

Producătorul de anvelope Continental va susține încă cel puțin 3 ani inițiativa europeană DocStop, prin care se acordă asistență medicală șoferilor de camion aflați în curse.

”Susținem cu inima deschisă angajamentul important al DocStop, care se îngrijește de sănătatea șoferilor profesioniști, crescând astfel siguranța rutieră”, a declarat Ralf Hoffmann, șef de Marketing la Continental Tires Germania.

Continental extinde partneriatul cu DocStop

Parteneriatul existent a început în iulie 2019. DocStop se ocupă de asistența medicală a șoferilor aflați în curse din 2007.

Prin intermediului unei linii telefonice gratuite sau al unei aplicații mobile, șoferii sunt puși în contact cu cel mai apropiat doctor, care îi tratează cu prioritate.

VEZI ȘI: Sindicatele de șoferi avertizează cu privire la deteriorarea condițiilor de muncă

Serviciul include și sfaturi practice despre locurile în care vehiculul poate fi parcat, în apropierea biroului doctorului. În prezent, șoferii pot fi sfătuiți în 23 de limbi europene.

”Nu înlocuim numărul de urgență 112, dar putem preveni ca șoferii să fie bolnavi la volan. Avem un partener puternic în Continental, cu ajutorul căruia putem extinde rețeaua noastră din Europa”, a spus și Joachim Fehrenkötter, președintele DocStop.

Din aceeași categorie...

Back to top button