ServiceȘtiri

Continental introduce aplicația ContiConnect Driver pe tableta Trimble

Compania de tehnologie Continental a anunțat că aplicația ContiConnect Driver este disponibilă pentru tableta Trimble FleetXPS cu sistem de operare Android.

În aceste condiții, indicatorii de temperatură și presiune în anvelope vor putea fi verificați grație instrumentului de management integrat nativ pe tableta Trimble.

Continental introduce aplicația ContiConnect Driver pe tableta Trimble

Senzorii de presiune și temperatură din anvelopele celor de la Continental trimit informații către un computer central care mai apoi livrează datele către tableta Trimble cu ajutorul aplicației ContiConnect Driver.

VEZI ȘI: Continental și Sennheiser au prezentat sistemul audio fără boxe pentru vehicul

Cu ajutorul conexiunii 3G/4G a tabletei, informațiile sunt apoi transmise în rețea, iar managerii de flote au acces instantaneu la informațiile de la nivelul anvelopelor. Astfel, aceștia pot planifica diverse procese de mentenanță. În plus, platforma permite transmiterea unor alerte care pot fi prestabilite de utilizator.

Cu ajutorul acestei aplicații, șoferii nu vor mai avea nevoie și de alte surse externe digitale care îi pot distrage.

Aplicația celor de la Continental oferă și alte informații suplimentare, iar astfel șoferii vor putea fi atenți la drum, fără să verifice datele din mai multe surse.

Din aceeași categorie...

Back to top button