Pachet de MobilitateȘtiri

Continental lansează myVDO, portal cu informații despre Pachetul de Mobilitate

Continental a lansat portalul pentru clienți myVDO, o sursă de informații concentrată pe tahograful inteligent de a doua generație și respectarea regulilor din Pachetul de Mobilitate.

În plus, compania de tehnologie l-a recrutat pe Olli Gleinert, un șofer de camion activ, ca ambasador al mărcii. Gleinert le va explica colegilor șoferi cum funcționează noul tahograf inteligent de a doua generație, VDO DTCO 4.1, și va dezbate provocările Pachetului Mobilitate 1 din UE.

”Cerințele de respectat din UE cresc constant și adesea nu sunt ușor de înțeles. Nu vrem ca flotele comerciale din Europa să fie amenințate de amenzi și penalități neașteptate. De aceea suntem determinați să facem respectarea regulilor mai ușor de înțeles”, a declarat Ulrich Stern, șef de Marketing și Comunicare în segmentul Smart Mobility.

Portalul myVDO este principalul punct de contact al Continental pe aceste subiecte. Șoferii profesioniști, flotele, atelierele, dealerii și instructorii se pot înregistra aici pentru a primi informații personalizate pentru nevoile lor. Acesta va include știri, clipuri video cu explicații, actualizări și descărcări pentru software și hardware. De la finalul lui 2023, portalul este disponibil în 13 piețe, dar Continental plănuiește să ofere myVDO în toate limbile europene.

VEZI ȘI: IRU și ETF cer un model standard de calcul al salariilor șoferilor detașați

Pachetul Mobilitate 1 este o provocare specială pentru șoferi, afectați direct de noile reguli. Aceștia consideră adesea că este dificil să găsească informațiile de care au nevoie pentru respectarea regulilor. De aceea, Continental primește ajutor de la Olli Gleinert, un șofer activ care cutreieră drumurile din Europa de 25 de ani.

În clipuri video scurte, în afară de explicarea regulilor din Pachetul de Mobilitate, Gleinert vorbește și despre dezvoltarea tahografului și dă sfaturi practice despre utilizarea noului VDO DTCO 4.1. Grație experienței sale ca șofer, Olli Gleinert poate oferi informații despre respectarea regulilor într-o manieră directă și distractivă. Primele clipuri au fost primite deja foarte bine pe YouTube, Facebook și alte canale”, spune Stern.

Din aceeași categorie...

Back to top button