Continental a lansat o noua gamă de anvelope Hybrid HT3 WR pentru remorci

Continental lansează noua gamă de anvelope Hybrid HT3 WR pentru remorci
În februarie 2020, Continental a lansat o nouă gamă de anvelope Hybrid HT3 WR (Winter Regional) pentru remorci, disponibile în dimensiunea 385/65 R 22.5.

Astfel, producătorul german cu activități de producție și în România, completează gama de anvelope dedicată pentru remorci care rulează în diverse zone care impun reguli stricte de circulație pe timp de iarnă.

Continental a lansat o noua gamă de anvelope Hybrid HT3 WR pentru remorci

Noile anvelope Hybrid HT3 WR sunt disponibile în dimensiunea 385/65 R 22.5 și promit să ofere atât tracțiune bună pe suprafețe cu aderență scăzută, cât și robustețe, îmbunătățind astfel consumul de carburant și durabilitatea.

Anvelopele au fost certificate și au primit omologarea 3PMSF, simbolul fiind regăsit pe flancul anvelopelor. Pentru a putea amplasa un astfel de semn, anvelopele sunt testate conform regulilor Uniunii Europene și sunt încercate în diferite condiții de iarnă. Astfel, autoritățile se asigură că anvelopele oferă suficientă aderență pe drumuri ude sau acoperite cu zăpadă în condiții reci.

Noile anvelope Continental Hybrid HT3 WR fac parte dintr-o serie specială care a fost dezvoltată pentru statele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

VEZI ȘI: Ansamblu agabaritic de 140 de tone implicat într-un accident pe A2 în Germania

Spre exemplu, pentru Europa de Vest, Europa de Sud și Africa de Sud, Continental oferă și gama Hybrid HT3 SR (Severe Regional), iar în scurt timp va fi lansată și seria Hybrid HT3 WR ED (Extra Duty) pentru Turcia și Africa de Nord. În același timp, Continental a anunțat că relansează seria HL (High Load) pentru care a pregătit noi inscripții.

Revenind la noul Hybrid HT3 WR, Continental spune că anvelopa are clasa C de eficiență în ceea ce privește consumul și clasa B în ceea ce privește zgomotul la rulare. Pentru anvelopa Hybrid HT3 HL (cea care va fi relansată), clasa de eficiență este B, aceeași fiind cea în care a fost încadrată pentru zgomotul la rulare.

Follow #infotrucker