ServiceȘtiri

Continental mărește portofoliul de curele de transmisie dedicate camioanelor și autobuzelor

Compania Continental își extinde gama de curele de transmisie dedicate camioanelor și autobuzelor. Conform oficialilor producătorului german, în portofoliu au fost adăugate mai mult de 40 de curele cu codurile 4PK, 6PK, 8PK, 10PK și 12PK.

Acestea sunt utilizate, de exemplu, în autobuzele și camioanele Mercedes-Benz, MAN și DAF. Noua ofertă a companiei Continental este destinată atelierelor independente de vehicule comerciale și companiilor de transport cu ateliere proprii.

Continental mărește portofoliul de curele de transmisie dedicate camioanelor și autobuzelor

În plus, acestea vor fi disponibile și pentru vânzătorii de componente auto.

Noile curele sunt realizate din cauciuc sintetic armat cu fiblre și cu elemente de tensionare din poliester. Așa cum era de așteptat, Continental spune că noile curele de transmisie vor fi produse la aceleași standarde de calitate ca și OEM-urile.

„Partea mecanică asigură nivelul de fiabilitate operațională pentru autobuzele și camioanele pe care milioane de oameni se bazează zi de zi”, a declarat unul dintre reprezentanții Continental.

VEZI ȘI: Câteva sfaturi simple pentru a evita o pană de cauciuc pe timp de vară

Conform producătorului, începând cu anul viitor, Continental va produce noi tipuri de curele de transmisie dedicate mărcilor Volvo, Scania, Renault și Iveco.

„Scopul nostru este acela de a simplifica operațiunile zilnice ale atelierelor și de a oferi produse pentru toată gama de autovehicule de la o singură sursă”, a completat oficialul Continental.

Din aceeași categorie...

Back to top button