Control mixt al camioanelor în zona Sadobre din Vipiteno

Control mixt al camioanelor în zona Sadobre din Vipiteno

Agenți ai Poliției Rutiere din Italia, Austria și Germania au efectuat un control mixt al camioanelor aflate în tranzit pe autostrada A22, pasul Brenner.

Provincia Bolzano face obiectul unui trafic rutier intens, atât din punct de vedere comercial, cât și turistic, fiind o legătură importantă cu restul Europei.

Din acest motiv, pentru a menține siguranța rutieră la un nivel ridicat în această zonă, italienii au stabilit relații de cooperare excelente cu polițiile celorlalte state vecine, precum Austria și Germania.

VEZI ȘI: Modul în care șoferii profesioniști „trec” testele de siguranță la o companie de stat din Norvegia

Pe 18 octombrie 2018, agenți de poliție italieni, austrieci și germani au efectuat un control mixt al camioanelor aflate în tranzit de-a lungul autostrăzii A22 din zona Sadobre din Vipiteno, în cadrul căruia au verificat documentele vehiculelor, respectarea timpilor de conducere și odihnă, respectiv dacă șoferii erau  angajați cu forme legale, scrie transportoeuropa.it.

Cele trei forțe de poliție nu sunt la primul control mixt, în trecut, acestea efectuând verificări comune ale camioanelor pe teritoriul Germaniei la Rosenheim, respectiv al Austriei la Radfeld.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.