ȘtiriTop News

Convoiul umanitar de 20 de camioane a ajuns la Suceava

Convoiul umanitar organizat de Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România (Urbanis), în parteneriat cu EuroLuc Trans și Smart DKV și sprijinit de infoTrucker, a ajuns în această dimineață la Suceava.

Convoiul, compus din peste 30 de mașini, dintre care 20 de camioane, este unul dintre cele mai mari inițiative umanitare private în sprijinul refugiaților din Ucraina. Cele 20 de camioane au fost încărcate cu peste 500 de paleți cu diverse produse destinate centrelor de ajutor umanitar din punctele de frontieră, taberelor de refugiați, centrelor de colectare a ajutoarelor umanitare și lăcașelor de cult care astăzi adăpostesc refugiații din Ucraina.

Convoiul umanitar de 20 de camioane a ajuns la Suceava

Ele au transportat câteva sute de tone de produse pentru imediata necesitate pentru copii și adulți, diverse produse neperisabile: produse pentru igienă personală, apă, alimente neperisabile, sucuri, ceaiuri, produse de panificație si patiserie, conserve si pachete speciale, precum și alte materiale necesare în aceste tabere de refugiați.

VEZI ȘI: Șoferii de camion arată solidaritate cu Ucraina

Camioanele au plecat ieri seară din incinta Piața de Gros, de la sediul firmei Free Market Distribution, care a organizat activitatea de achiziție și expediere. Convoiul umanitar, care a măsurat aproximativ 2 km în lungime, a ajuns în această dimineață în Comuna Stroiești din județul Suceava, la baza de depozitare Urbanis, pusă la dispoziție de EuroLuc Trans. Această bază funcționează încă de la începutul conflictului din Ucraina în favoarea sinistraților și refugiaților ucraineni.

Majoritatea camioanelor din convoi (15) au aparținut EuroLuc Trans și partenerilor acestora. infoTrucker le mulțumește companiilor H.Essers România, Mistio Impex, Vio Trans Group și Ahead Logistics, care au sprijinit acest convoi alimentar cu alte 5 camioane.

Costurile cu combustibilul ale acestui convoi umanitar au fost susținute de Smart DKV.

Din aceeași categorie...

Back to top button