ȘtiriTransport 4.0

Cooperare pentru simplificarea procedurilor de transport în Europa

DKV Euro Service și expeditor de marfă digital Sennder cooperează pentru simplificarea procedurilor de transport în Europa.

Fondat în 2015, Sennder este un expeditor de marfă digital din Berlin, care operează în toată Europa, cu accent pe camioane încărcate complet (FTL).

Cooperare pentru simplificarea procedurilor de transport în Europa

Prin intermediul software-ului dezvoltat in-house, Sennder digitalizează procesele de transport, sporind astfel eficiența și reducând costurile, conectând companiile de transport mijlocii cu mari expeditori, precum companii de e-commerce din Europa.

În prezent, compania oferă partenerilor un serviciu complet, rezervări în timp real, precum și urmărirea precisă în direct, ceea ce duce la o mai mare transparență în lanțul de aprovizionare al clienților.

Pentru a se asigura că transportatorii parteneri beneficiază de cele mai bune servicii în ceea ce privește plata carburanților și a taxelor de drum, în august, Sennder a încheiat un acord exclusiv cu furnizorul de servicii de mobilitate DKV Euro Service.

Acest acord include o personalizare a DKV Card și DKV Box Europe pentru companiile de trnsport partenere Sennder.

VEZI ȘI: Peste 7.400 mc de lemn transportat ilegal pe calea ferată, confiscați de polițiști

„Vrem să oferim cel mai bun serviciu posibil pentru companiile de transport partenere. DKV are cea mai extinsă rețea de aprovizionare din industrie și este mai familiarizată cu companiile de transport și vehiculele lor decât aproape orice alt jucător din sectorul transportului rutier de marfă”, spune Felix Hellmann, șeful operațiunilor al Sennder.

DKV și Sennder vor continua să-și extindă cooperarea în viitor. În strânsă colaborare, vor dezvolta și alte produse inovatoare, care se concentrează pe nevoile transportatorilor.

Recent, compania din Berlin și-a consolidat poziția pe piața din Europa, preluând competitorul spaniol Innroute.

Parteneriat cu Scania Group
De la jumătatea lui 2017, Scania este un partener puternic al Sennder. Prin investiția unei sume cu 7 cifre, producătorul suedez de camioane susține dezvoltarea software și digitalizarea proceselor de transport interne, dar și a clienților.

Șoferii Scania beneficiază de la utilizarea mai mare a capacității și creșterea eficienței în întregul lanț de transport

Prin cooperarea strânsă, Sennder oferă clienților săi propriile aplicații pentru șoferi, instrumente de gestionare a flotei, informații despre prețuri instantanee, precum și rapoarte individuale și notificări automate.

În 2017, Sennder avea o flotă integrată de peste 7.500 de vehicule comerciale, propunându-și să dubleze acest număr în 2019.

Din aceeași categorie...

Back to top button