Știri

Cornelissen Transport a achiziționat opt IVECO Stralis Hi-Road LNG

Compania olandeză cu sediul la Nijmegen înființată în 1930 de către Jo Cornilissen, Cornelissen Transport, a achiziționat recent opt camioane IVECO Stralis Hi-Road LNG (cu gaz natural lichefiat).  La baza acestei achiziții a stat politica de CSR a companiei olandeze de dezvoltare a afacerilor durabile. Cele opt IVECO Stralis Hi-Road LNG se alătură celor 15 camioane deja existente în flota transportatorului.

Cele opt IVECO intrate în flota Cornelissen Transport sunt dotate cu un motor cu gaz cu sase cilindri, ce dezvoltă o putere de 330 CP și 1.200 Nm. Acest motor este cuplat la o cutie de viteze manuala ZF cu dublu H și distribuitor. Motorul produs de FTP Industrial are o valoare de zgomot de numai 72dB și emisii reduse de particule, NOx și CO2.

Cornelissen Transport a achiziționat opt IVECO Stralis Hi-Road LNG

În prezent, grupul Cornelissen este un furnizor de servicii logistice pe tot parcursul cu un caracter multimodal și o politică puternică de sustenabilitate. Cornelissen Transport are locații în Nijmegen, Tilburg, Geldermalsen, Breda, Veghel, Cuijk, Schiedam și Zwolle. Cornelissen Transport va folosi camioanele cu LNG în principal pentru activități de distribuție pentru o serie de clienți mari.

Din aceeași categorie...

Back to top button