Crăciunul vine la tine cu noul camion MAN Christmas

Crăciunul vine la tine cu noul camion MAN Christmas
Pentru al 14-lea an consecutiv, germanii de la MAN îi dau o mână de ajutor lui Moș Crăciun, oferindu-i o "sanie" de 40 de tone cu totul specială, denumită MAN Christmas.

Camionul MAN Christmas pregătit de bavarezi este un model TGX 18.500 cu cabina XXL și a plecat deja într-un tur care anunță venirea sărbătorilor de iarnă.

Crăciunul vine la tine cu noul camion MAN Christmas

Până în 21 decembrie, acest camion plină de luminițe și vopsit în spiritul Crăciunului va vizita o serie de grădinițe, centre de îngrijire, școli, cluburi și alte facilități gândite pentru persoanele cu dizabilități.

Conform oficialilor MAN, aproximativ 240 de metri de lumini LED au fost folosite pentru decorarea camionului, astfel încât acesta să ne reamintească de sania lui Moș Crăciun.

300 de metri de cabluri au fost integrate, iar toată această muncă a fost realizată în doar câteva săptămâni de câțiva angajați din cadrul MAN.

„Cel mai frumos cadou pe care îl primim constă în momentele în care citim bucuria și lumina din ochii celor mici atunci când fac cunoștință cu camionul MAN”, a declarat Stefan Kaserer, membru în departamentul de marketing al MAN.

VEZI ȘI: Tehnologia și automatizare vor defini viitorul în domeniul transportului rutier

Literele care formează logo-ul MAN de la nivelul grilei sunt iluminate cu ajutorul unor elemente speciale.

Pentru ca toate elementele decorative să strălucească tot timpul, constructorul bavarez a instalat o serie de baterii care se reîncarcă mulțumită motorului diesel de 500 de cai putere.

La final trebuie să amintim și de cei 83 de metri pătrați de material care îmbracă semiremorca camionului MAN Christmas.

Follow #infotrucker