Știri

Crește taxa de utilizare a toaletelor pe autostrăzile din Germania

Operatorul de toalete SANIFAIR majorează taxa de utilizare a toaletelor pe care le gestionează de-a lungul autostrăzilor din Germania.

Mersul la toaletă va deveni mai scump în majoritatea benzinăriilor de pe autostradă și a stațiilor de benzină din Germania. Începând cu data de 18 noiembrie, compania SANIFAIR are în plan să crească tariful de la 70 de cenți, cât este în prezent, la 1 euro în toate cele aproximativ 400 de toalete de-a lungul autostrăzilor germane.

Crește taxa de utilizare a toaletelor pe autostrăzile din Germania

Operatorul de toalete va schimba modelul de bon valoric. Pe viitor, clienții SANIFAIR vor primi un bon valoric pentru întreaga sumă plătită după achitarea taxei de utilizare a toaletei. În prezent, utilizatorul primește un bon valoric de 50 de cenți la 70 de euro plătiți.

Noul bon valoric poate fi folosit pentru un articol în anul calendaristic în care a fost emis și în următorii trei ani calendaristici în toată Germania. Cuponul va putea fi folosit la cumpărături în stațiile de benzină de pe autostradă. Fiecare cupon va putea fi folosit pentru un singur articol. Acest lucru înseamnă că utilizarea toaletelor SANIFAIR este practic neutră din punct de vedere al costurilor pentru clienți.

Deoarece prețurile sunt oricum foarte mari în benzinăriile de pe autostradă, nu toți clienții SANIFAIR folosesc cupoanele.

VEZI ȘI: Guvernul german adoptă planul general II privind infrastructura de încărcare

Aceasta este prima majorare de preț la SANIFAIR de la introducerea modelului cu bonuri valorice în 2011. Compania justifică această măsură prin creșterea costurilor de operare pentru energie, personal și consumabile.

Prin această majorare de preț, Sanifair dorește să mențină permanent standardele de curățenie, servicii și confort, în ciuda creșterii costurilor. SANIFAIR este o filială a grupului Tank & Rast, care controlează majoritatea benzinăriilor și a popasurilor de pe autostrăzile din Germania.

Din aceeași categorie...

Back to top button