LogisticaȘtiri

Crestere cu 35% in primul trimestru pentru olandezii de la ORTEC

ORTEC Central and Eastern Europe, sucursala regionala a companiei olandeze ORTEC – lider pe piata de solutii software pentru planificare avansata si optimizare, a anuntat in primul trimestru din 2015 o crestere de 35% fata de acelasi trimestru al anului precedent. Herman Wierenga, Director Executiv ORTEC CEE, atribuie aceasta crestere abilitatii companiei de a raspunde favorabil la cererea de solutii de optimizare personalizate, atat in Romania, cat si in restul regiunii.

Anul trecut am dezvoltat afacerile companiei prin consolidarea relatiilor comerciale cu clientii existenti, dar si prin extinderea portofoliului de clienti cu 20% in Romania, precum si in alte tari din regiune (in special Turcia, Polonia, Croatia si Rusia). Ne asteptam sa incheiem 2015 cu venituri de aproape 5 milioane de euro si in jur de 100 de angajati. Pe piata de nisa a solutiilor de planificare avansata in care operam, acestea sunt niste cifre considerabile.

Crestere cu 35% in primul trimestru pentru olandezii de la ORTEC

Fiind prezenta pe piata romaneasca din 2008, compania ORTEC a devenit un adevarat magnet pentru absolventii talentati ai universitatilor de top din Romania.

Ne mandrim cu un personal calificat, flexibil si loial. Nu numai clientii din regiunea CEE au remarcat acest lucru. Expertii nostri sunt frecvent solicitati sa participe in proiecte ale clientilor ORTEC din alte parti ale lumii, astfel oferim angajatilor nostri oportunitatea de a-si pune cunostintele in practica si in tari precum Norvegia, Africa de Sud, Australia, SUA sau China, declara Tania Ion, Manager HR

ORTEC va adauga echipei sale cel putin 25 noi angajati in 2015, in special pe partea de dezvoltare software si consultanta. Pe langa noile pozitii, ORTEC va continua sa-si dezvolte programul de internship destinat mai ales studentilor din anii terminali (anul II sau III) in cadrul facultatilor de Cibernetica, Informatica sau Automatica si Calculatoare, program care a fost lansat anul trecut si a luat deja amploare in 2015.

Solutiile inovatoare oferite de ORTEC sunt folosite de companii cu pozitii de lider in diverse industrii, generand economii de costuri de 10-20% prin optimizarea planificarii operationale si strategice.

O mare parte din clientii nostri au o prezenta internationala, si dupa implementarea solutiilor ORTEC intr-o locatie, acestia decid sa extinda modelul de succes in diviziile din alte tari. Dar si companiile locale mai mici sunt interesate de solutiile noastre, mai ales pentru ca acum oferim si tehnologii precum SaaS si Cloud. Recent, modulele pentru control si planificare in timp real pentru dispozitive mobile au devenit foarte populare. Per ansamblu, preconizam o crestere comerciala de aproximativ 40% in acest an in Europa Centrala si de Est, a adaugat Adi Karamehmedovic, membru al consiliului de administratie si Director Vanzari ORTEC.

Din aceeași categorie...

Back to top button