Creștere de 124% pentru Porsche Asigurări în primul semestru din 2014

Porsche Asigurări anunță o creștere de 124% a numărului de polițe încheiate în primele șase luni ale anului 2014 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Valoarea totală a primelor subscrise între 1 ianuarie 2014 și 30 iunie 2014 depășește 5,5 milioane de euro. Porsche Asigurări face parte din Porsche Finance Group și oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru mașinile noi și rulate, achiziționate cash, ori în leasing sau credit prin companiile grupului.

„Aceste rezultate demonstrează eficiența avantajelor competitive pe care ne bazăm: un produs de asigurare fiabil, o platformă IT inovatoare, o rețea națională de inspectori de daune independenți și – cel mai important aspect – o strânsă colaborare cu rețeaua de service-uri partenere și cu cea de dealeri a holding-ului. Aceste lucruri se reflectă, dincolo de rezultatele financiare pozitive, în satisfacția crescută a clienților Porsche Asigurări cu privire la rapiditatea și eficiența soluționării daunelor în cazul unor evenimente nedorite”, a declarat Virgil Chirică, Director General al Porsche Asigurări.

Creștere de 124% pentru Porsche Asigurări în primul semestru din 2014

Rezultatele pozitive au fost impulsionate de dinamizarea pieței auto în primul semestru, dar și de promoțiile derulate de Porsche Asigurări în prima parte a anului, cu avantaje financiare însemnate pentru clienți. De altfel, clienții Porsche Finance Group care aleg să achiziționeze asigurarea CASCO de la Porsche Asigurări cunosc avantajele și apreciază siguranța și confortul pe care le aduce acest produs, așa cum arată cel mai recent studiu al companiei asupra satisfacției clienților.

La 30 iunie 2014 Porsche Asigurări avea în portofoliu un total de 12.047 polițe, dintre care aproximativ 2.300 au fost încheiate în primul semestru al acestui an.

Polița CASCO oferită de Porsche Asigurări este valabilă în întreaga Europă, fără ca titularul să fie nevoit să plătească prime suplimentare atunci când călătorește în alte țări și indiferent de compania care oferă asigurarea RCA. De asemenea, suma maximă asigurată este de 150.000 EUR, pentru care Porsche Asigurări oferă produsul standard. Compania pune la dispoziția clienților asistență rutieră non-stop, iar contravaloarea reparațiilor efectuate ca urmare a producerii unui eveniment este decontată direct către service-urile auto ale Grupului Porsche, economisind astfel timp atât pentru clienți, cât și pentru dealeri.

Porsche Asigurări oferă asigurare CASCO pentru o gamă variată de riscuri, inclusiv: avarii provocate la instalația electrică de mușcăturile de animale, avarii cauzate de vandalism, chei pierdute sau furate etc. Un aspect foarte important pentru clienți este faptul că nu trebuie să meargă la sediul asigurătorului pentru evaluarea pagubelor, ci totul se finalizează la sediul dealer-ului auto.

Porsche Asigurări se bazează pe o rețea de inspectori de daune independenți, care acoperă întreg teritoriul țării și care sunt pregătiți să răspundă eficient tuturor solicitărilor preluate de către call-center.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.