Crestere de 15% a flotei pentru ALD Automotive

ALD Automotive a semnat cu un contract cu British American Tobacco

ALD Automotive, unul dintre principalii jucatori de pe piata de leasing operational din Romania, a incheiat anul 2014 cu o crestere de 15% a flotei, ajungand la aproximativ 8 400 de autovehicule si consolidandu-si astfel pozitia pe piata cu o cota de 17%. La sfarsitul lui 2014, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 30.2 milioane de Euro, potrivit sistemului de raportare al Grupului ALD Automotive.

Portofoliul de clienti ALD Automotive a crescut in 2014, ajungand in prezent la 270 de companii din industrii precum: farma, FMCG, asigurari, IT sau telecom. 80% din flota nationala a ALD Automotive este contractata in leasing operational full service, un segment care a crescut cu 9% anul trecut. Restul de 20% dintre autovehicule sunt administrate in regim de management de flota. ALD Automotive a investit in achizitionarea a aproape 2 000 de autovehicule, deopotriva noi si din contracte de vanzare si leaseback.

Crestere de 15% a flotei pentru ALD Automotive

Anul 2014 a dus de asemenea rezultate semnificative si pentru vanzarile de masini second hand prin intermediul ALD Carmarket, website-ul de licitatii ALD Automotive, unde au fost vandute peste 6 000 de autovehicule, de la lansarea platformei, acum 5 ani. Anul trecut, vanzarile de autovehicule uzate au crescut cu 9% in comparatie cu 2013, ajungand la 1 442 de autovehicule din care 80% au fost vandute online.

Pentru anul 2015, cel de-al 10-lea pentru ALD Automotive pe piata locala, compania estimeaza continuarea cresterii si se asteapta ca flota sa depaseasca 9 000 de autovehicule. ALD Automotive va continua colaborarea solida cu clientii sai oferindu-le consultanta pentru solutii de optimizare a costurilor cu flota auto si servicii noi menite sa creasca performanta si mobilitatea flotelor.

Raportarea cifrei de afaceri in sistemul Grupului ALD Automotive este bazata pe sistemul contabil international.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.