Crestere pentru olandezii de la LeasePlan

Crestere pentru olandezii de la LeasePlan

Liderul pietei de leasing operational, a inregistrat la finalul anului 2014 o cifra de afaceri de 42.2 milioane de euro, in crestere cu 3% fata de 2013. Portofoliul LeasePlan a crescut cu 15% in 2014, depasind obiectivul de 10.000 de autovehicule aflate in administrare inca din luna octombrie si ajungand la peste 10.400 de autovehicule la finalul trimestrului IV.

„Cifrele anului trecut sunt incurajatoare si au fost favorizate de usoara crestere inregistrata la nivel economic. Cresterea consumului a accelerat activitatea companiilor, iar acest lucru s-a resimtit si pe piata leasing-ului operational. Un alt aspect este trendul ascendent al pietei autovehiculelor noi din Romania, dar si faptul ca din ce in ce mai multe companii apeleaza la serviciile de administrare de flote”, a declarat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan Romania.

Crestere pentru olandezii de la LeasePlan

Pentru 2015, LeasePlan estimeaza investitii de aproximativ 46 de milioane euro pentru achizitia de autovehicule, dar si pentru optimizarea produselor si serviciilor sale si dezvoltarea portofoliului de clienti.

„2015 va fi un an in care LeasePlan Romania isi va consolida strategia de business prin lansarea de noi produse si servicii. Experienta pe care am acumulat-o si increderea de care ne bucuram in randul clientilor ne permit sa fim promotorul noilor tendinte pe piata leasing-ului operational autohton si sa dezvoltam aceasta piata prin noi segmente“, a afirmat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan Romania.

Compania olandeza are in portofoliu 259 de clienti, dintre care aproximativ 15% sunt clienti contractati in ultimele 6 luni ale anului trecut, iar domeniile preponderente sunt energie, servicii financiare, FMCG, industrie etc.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.