Știri

Criză de carburanți în Franța generată din cauza protestelor organizate de „vestele galbene”

Protestele „vestelor galbene” au reușit să producă o criză de carburanți în Franța. Conform unui nou raport, regiunea Bretania din Frața trece printr-o criză de carburant.

Mai multe benzinării din departamentele Finistère și Morbihan fie au rămas complet fără carburant, fie au intrat în rezervele de avarie ca urmare a blocajelor organizate de „vestele galbene” în porturile din Lorient și Brest, anunță The Local.

Criză de carburanți în Franța generată din cauza protestelor organizate de "vestele galbene"

Ca urmare a acestui fapt, în regiunea Bretania s-au format cozi interminabile în zonele unde stațiile de carburant încă au mai avut rezerve. Un alt efect generat de protestele „vestelor galbene” constă într-un trafic și mai aglomerat în zonele cu probleme.

În departamentul Morbihan, autoritățile au anunțat că această criză s-a datorat, în mare parte, din cauza unor consumuri ridicate de carburant și iraționale.

VEZI ȘI: Dispozitivele inteligente susţin angajaţii BMW din logistică în logistica fără hârtii

În prezent, în această zonă, autoritățile cer localnicilor să alimenteze doar dacă este necesar.

În zona Finistère, autoritățile au impus limite cu privire la carburantul pe care stațiile îl pot comercializa către clienți.

Resticțiile au fost impuse din 3 decembrie pentru ca autoritățile să se asigure că un număr cât mai mare de persoane vor putea alimenta, iar serviciile de intervenție rapidă vor putea opera în continuare.

Din aceeași categorie...

Back to top button