Logistica

CTP semnează un parteneriat cu producătorul austriac de feronerie Blum

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din România, va amenaja în CTPark Bucharest North un depozit de 2.200 mp pentru Blum, unul dintre cei mai importanți producători de feronerie din Europa.

Blum România își extinde astfel spațiul existent de depozitare, pentru a putea răspunde creșterilor înregistrate în ultimii ani în industria de mobilă și sectoarele DIY (do it yourself) și Home & Deco, care s-au reflectat și în rezultatele financiare ale grupului la nivel global.

CTP semnează un parteneriat cu producătorul austriac de feronerie Blum

”Industria producătoare de mobilă este într-o continuă dezvoltare și suntem convinși că CTPark Bucharest North, cât și celelalte parcuri din portofoliul nostru, pot oferi soluții complete care să răspundă tuturor nevoilor specifice sectorului. Le urăm bun venit partenerilor de la Blum și ne bucurăm că vom colabora în următoarea perioadă pentru a asigura spațiile logistice necesare extinderii lor în România”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager al CTP România.

Blum deține un showroom în Otopeni, iar locația parcului, proximitatea față de showroom, cât și accesul facil, au fost deosebit de importante în încheierea parteneriatului. Noul depozit va deveni operațional în primul trimestru al anului 2022 și va fi principalul punct de distribuție pentru toate produsele din portofoliul companiei.

VEZI ȘI: Gebrüder Weiss anunță rezultate pozitive pentru primul său camion cu hidrogen

CTPark Bucharest North, situat în zona Ștefănești – Afumați, a fost dezvoltat în urma unei investiții inițiale de aproximativ 65 de milioane de euro și se află în proces de extindere.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu 2 milioane mp suprafață închiriabilă în 14 orașe: Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Din aceeași categorie...

Back to top button